۱۴۰۵-۰۳-۱۳ | ۱۴:۲۸
منبع: نمایندگی کرمانشاه
ساماندهی نخاله‌های ساختمانی باید با جدیت انجام شود/ ضرورت برخورد با متخلفان

فرماندار کرمانشاه:

ساماندهی نخاله‌های ساختمانی باید با جدیت انجام شود/ ضرورت برخورد با متخلفان

کرمانشاه (ایسنا) - فرماندار کرمانشاه با تأکید بر لزوم ساماندهی نخاله‌های ساختمانی در سطح شهر کرمانشاه گفت: این موضوع باید به‌صورت جدی در دستور کار دستگاه‌های مسئول قرار گیرد.

محمد مبین در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به افزایش حجم نخاله‌های ساختمانی در ماه‌های اخیر اظهار کرد: با توجه به شرایط جنگی پیش‌آمده و افزایش حجم آواربرداری، میزان نخاله‌های ساختمانی در سطح شهر افزایش یافته است، البته از حدود یک ماه قبل اقدامات مناسبی برای جمع‌آوری این نخاله‌ها از حاشیه بزرگراه‌ها و برخی محورهای ورودی شهر کرمانشاه انجام شده است.

فرماندار کرمانشاه با تأکید بر لزوم ساماندهی نخاله‌ها در محورهای فرعی و ورودی‌های شهر افزود: اگرچه بخش قابل توجهی از ورودی‌های اصلی شهر کرمانشاه پاکسازی شده، اما همچنان در برخی محورهای فرعی با مشکل انباشت نخاله مواجه هستیم و لازم است با برگزاری جلسه مشترک میان شهرداری، راهداری و راهور، وضعیت این مناطق نیز تعیین تکلیف و ساماندهی شود، چرا که نخستین تصویری که مسافران هنگام ورود به کرمانشاه می‌بینند، نباید انبوه نخاله‌های ساختمانی باشد.

مبین با بیان اینکه قانون مدیریت پسماند وظایف دستگاه‌های مختلف را به‌طور مشخص تعیین کرده، گفت: مدیریت نخاله‌ها تا ورودی‌های شهر بر عهده راهداری و در محدوده حریم شهری بر عهده شهرداری است و هر دستگاه باید مسئولیت‌های قانونی خود را به‌درستی انجام دهد.

فرماندار کرمانشاه در ادامه به کمبود سایت‌های دفع نخاله اشاره کرد و گفت: شهر کرمانشاه با بیش از یک میلیون نفر جمعیت تنها یک سایت دفع نخاله در سراب نیلوفر دارد که پاسخگوی نیاز شهر نیست. 

وی افزود: از شهرداری خواسته‌ایم با توجه به وسعت شهر، دو تا سه نقطه دیگر را برای ایجاد سایت‌های جدید نخاله ساختمانی شناسایی و ایجاد کند.

وی همچنین بر ضرورت فرهنگ‌سازی در این حوزه تأکید کرد و افزود: راهداری، شهرداری و اداره‌کل محیط زیست باید با همکاری یکدیگر مردم را نسبت به قوانین و تخلفات مربوط به دفع نخاله آگاه کنند. 

مبین با انتقاد از ضعف اطلاع‌رسانی در حوزه قوانین پسماند، گفت: متاسفانه در محورهای مواصلاتی و سطح شهر کرمانشاه هیچ بنری برای هشدارهای قانونی شامل ماده ۱۶ و ماده ۲۰ نصب نشده است. مردم باید بدانند که تخلف در این حوزه مشمول جرائم نقدی و توقیف وسیله نقلیه خواهد شد. همین اطلاع‌رسانی ساده می‌تواند تأثیر زیادی در کاهش تخلفات داشته باشد.

مبین با تاکید بر ضرورت برخورد قانونی با متخلفان، اظهار کرد: متاسفانه برخی خودروها حتی بدون پلاک اقدام به تخلیه نخاله در حاشیه جاده‌ها می‌کنند که از مجموعه راهور خواسته‌ایم برای شناسایی و برخورد با این افراد همکاری جدی داشته باشد.

وی یادآور شد: مسیر قانونی دفع نخاله مشخص است و هر فردی که اقدام به تخریب یا ساخت‌وساز می‌کند باید با مراجعه به شهرداری و طی سازوکار تعریف‌شده، نخاله‌های خود را در سایت‌ مجاز تحویل دهد، چرا که حفظ محیط شهری از حقوق مسلم شهروندان است و نباید این حق با تخلف برخی افراد تضییع شود.

انتهای پیام
 

آخرین اخبار استان ها

چندرسانه‌ای