۱۴۰۵-۰۳-۱۶ | ۱۳:۲۲
منبع: نمایندگی اردبیل
عذرخواهی مدیرکل حفاظت محیط زیست به دلیل مشکلات تصفیه خانه فاضلاب شهری اردبیل

عذرخواهی مدیرکل حفاظت محیط زیست به دلیل مشکلات تصفیه خانه فاضلاب شهری اردبیل

اردبیل (ایسنا) - مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل به دلیل مشکلات تصفیه خانه فاضلاب شهری اردبیل از مردم و ذینفعان منطقه عذرخواهی کرد.

کیومرث سفیدی شنبه ۱۶ خرداد در برنامه رادیویی مطالبه با اشاره به پیگیری‌های انجام شده در خصوص آلودگی رودخانه قره سو گفت: با توجه به عدم تحقق اعتبارات توسعه تصفیه خانه فاضلاب شهری اردبیل، آلودگی رودخانه قره سو همچنان یکی از معضلات محیط زیست استان است و از این بابت از تمام ذینفعان و اهالی بومی منطقه عذرخواهی می کنم.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل اظهار کرد: آلودگی رودخانه قره‌سو از دو ناحیه شهرک های صنعتی و تصفیه خانه فاضلاب شهری اردبیل اتفاق می افتاد که خوشبختانه با راه‌اندازی مدول دوم تصفیه خانه شهرک های صنعتی و انجام پیش تصفیه توسط تعدادی از واحدهای صنعتی بزرگ، بخشی از مشکل رفع شد.

سفیدی افزود: در حال حاضر مشکل عمده از ناحیه تصفیه خانه فاضلاب شهری اردبیل رخ می‌دهد که با توجه به پیگیری‌های قضایی و فنی که از طرف حفاظت محیط زیست استان انجام شد، قول گرفته‌ایم که تا پایان تابستان امسال این مسئله نیز حل شود و پساب‌ها بعد از تصفیه به قره سو برسند. 

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تصریح کرد: مسئله آلودگی منابع آبی با توجه به اثراتی که بر وری سلامت عمومی دارد یکی از اولویت های این اداره کل است و بازدیدها و نمونه برداری ها از منابع آبی استان بصورت مستمر انجام می‌شود.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها

چندرسانه‌ای