چهارشنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۵ | ۰۹:۲۶
فرماندار دشتی: ۳۷۰ میلیارد ریال برای عمران شهری کاکی اختصاص یافت

فرماندار دشتی: ۳۷۰ میلیارد ریال برای عمران شهری کاکی اختصاص یافت

بوشهر (ایسنا) - فرماندار دشتی از اختصاص ۳۷۰ میلیارد ریال اعتبار از محل اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای شهرستان برای اجرای طرح‌های عمران شهری در کاکی خبر داد.

رضا مقاتلی در بازدید از پروژه‌های عمرانی شهر کاکی اظهار کرد: این اعتبار در سال جاری برای توسعه زیرساخت‌های شهری، اجرای طرح‌های عمرانی و بهبود خدمات عمومی در این شهر اختصاص یافته است.

وی با قدردانی از تلاش‌های شورای اسلامی شهر و شهرداری کاکی افزود: اقدامات انجام‌شده در حوزه عمران شهری و اجرای پروژه‌های مختلف، نقش مؤثری در بهبود سیمای شهر و افزایش رضایت‌مندی شهروندان داشته است.

فرماندار دشتی با اشاره به حمایت‌های دولت و همکاری مدیریت شهری گفت: روند اجرای پروژه‌های عمرانی در کاکی شتاب گرفته و زمینه برای توسعه متوازن و ارتقای کیفیت خدمات به شهروندان فراهم شده است.

مقاتلی در ادامه با تأکید بر ضرورت مدیریت صحیح منابع و اولویت‌بندی پروژه‌ها اظهار کرد: دولت چهاردهم توجه ویژه‌ای به هزینه‌کرد هدفمند اعتبارات دارد و استفاده بهینه از منابع می‌تواند روند توسعه شهری را تسریع کرده و پاسخگویی به مطالبات مردم را بهبود بخشد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عموی فرمانداری دشتی در روز چهارشنبه ۲۰ خرداد، وی توسعه زیرساخت‌های شهری را از اولویت‌های مهم شهرستان دانست و افزود: تلاش می‌شود با تأمین اعتبارات مورد نیاز، اجرای طرح‌های عمرانی در شهرهای مختلف شهرستان دشتی با سرعت بیشتری دنبال شود.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها