۱۴۰۵-۰۳-۲۳ | ۰۸:۴۱
منبع: نمایندگی اردبیل
افتخارآفرینی بانوان تکواندوکار اردبیل در میادین ملی و منطقه‌ای

افتخارآفرینی بانوان تکواندوکار اردبیل در میادین ملی و منطقه‌ای

اردبیل (ایسنا) - رئیس هیئت تکواندو استان اردبیل از موفقیت‌های پیاپی و روزهای درخشان تکواندوی استان در بخش بانوان و کسب عناوین برتر کشوری و منطقه‌ای خبر داد.

تورج خوشروزی شنبه ۲۳ خرداد در جمع خبرنگاران با اشاره به حضور مقتدرانه بانوان هوگوپوش و داوران شایسته اردبیلی در رقابت‌های اخیر، این موفقیت‌ها را نشانه استعداد بالا و شایستگی ورزشکاران استان دانست.

وی افزود: خوشبختانه شاهد ورق خوردن برگ زرین دیگری از افتخارات تکواندوی اردبیل در بخش بانوان هستیم. در گام نخست، در رقابت‌های تکواندو آزاد چندجانبه«جام گیل‌دخت» که با حضور مدعیان قدرتمندی از استان‌های گیلان، تهران، زنجان، قزوین، همدان، چهارمحال و بختیاری و اردبیل به میزبانی استان گیلان برگزار شد، صدف میرحیدریان، تکواندوکار شایسته اردبیلی، توانست با غلبه بر حریفان خود در وزن اول، با اقتدار بر سکوی نایب‌ قهرمانی بایستد و مدال ارزشمند نقره را به گردن آویزد.

خوشروزی به تداوم این موفقیت‌ها در سطح اول تکواندوی کشور اشاره کرد و گفت: افتخارات ما به شیاپ‌چانگ مسابقات خلاصه نشد و در اختتامیه رقابت‌های لیگ برتر تکواندو بانوان کشور، موسوم به«جام ایراندخت» که در خانه تکواندو تهران برگزار شد. پریسا محمدی داور شایسته و درجه سه بین‌المللی استان اردبیل که از سوی کمیته داوران فدراسیون دعوت شده بود، با قضاوت‌های بی‌نقص، عادلانه و تحسین‌برانگیز خود، عنوان داور برتر این دوره از رقابت‌های لیگ برتر کشور را از آن خود کرد.

رئیس هیئت تکواندو استان اردبیل با اشاره به موفقیت دیگر بانوان استان در این لیگ، افزود: در همین مسابقات، زهرا محمدی بانوی تکواندوکار و پرانگیزه اردبیلی نیز در قالب تیم آکادمی ویسی با ارائه نمایش‌های درخشان به مقام نایب‌ قهرمانی تیمی لیگ برتر کشور دست یافت.

وی تصریح کرد: یقین داریم با برنامه‌ریزی‌های انجام‌ شده روند رو به رشد تکواندوی بانوان اردبیل در میادین ملی و بین‌المللی با قدرت بیشتری ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها

چندرسانه‌ای