۱۴۰۵-۰۳-۲۳ | ۲۲:۰۱
ایستادگی ملت ایران با پشتوانه عاشورایی از بین رفتنی نیست

ایستادگی ملت ایران با پشتوانه عاشورایی از بین رفتنی نیست

قم (ایسنا) - سخنران حرم بانوی کرامت گفت: مقاومت امروز خار چشم دشمنان است، مقاومتی که امروز در فرهنگ تشیع تجلی پیدا کرده است، این مقاومتی که پنجه در پنجه غرب در حال زورآزمایی است به دلیل پشتوانه عاشورایی خود باقی مانده است و این ایستادگی از بین رفتنی نیست، شهادت طلبی مردم ایران باعث ترس دشمنان می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین هادی الیاسی در برنامه گرامیداشت شهدای نیروهای انتظامی جنگ تحمیلی ۱۲ روزه که امشب ۲۳ خرداد در حرم بانوی کرامت پس از نماز مغرب و عشا برگزار شد، اظهار کرد: تقارن ماه محرم با مراسم گرامیداشت این شهدای عزیز باعث می‌شود درباره وجه شباهت شهدای جنگ تحمیلی و شهدای کربلا به فکر فرو رفت، وجه شباهت این شهدا با شهدای کربلا؛ ایستادگی در مقابل ظلم و برخورد با ظالم است.

مدیر گروه مطالعات تاریخ پژوهشکده امامت افزود: اباعبدالله(ع) با ایستادگی در مقابل دستگاه بنی امیه، تفکیکی میان زندگی کردن و پذیرش ظلم قائل شدند، مکتب عاشورا و سیدالشهدا(ع) به ما می‌آموزد که نمی‌توان در مکتب اسلام متعالی پرورش یافت و زیر سایه ظلم زندگی کرد، شهدای نیروی انتظامی جنگ تحمیلی ۱۲ روزه نیز در مقابل ظلم ایستادگی و با ظالمان برخورد کردند، در واقع شهدای جنگ تحمیلی و شهدای کربلا به دنبال امنیت اعتقادی و اجتماعی بودند.

الیاسی ادامه داد: زمان‌هایی که مشغول کارهای روزمره خود هستیم؛ نیروهای انتظامی و مسلح کشور در تلاش برای برقراری امنیت ما هستند، امام حسین(ع) با شعاری که در کربلا دادند، دو راهی مهم زندگی را مشخص کردند «الا و انّ الدعیّ ابن الدعیّ قد رکز بین اثنتین بین السّلّة و الذّلّة و هیهات من الذّلّة و ما آخذ بالدنیّة» «مردم! آن زنازاده پسر زنازاده، آن امیر و فرمانده شما، مرا بین دو چیز مجبور کرده است؛ بین مرگ و ذلت، اما چه دور است که ما ذلت و خواری را بپذیریم، خداوند پذیرش ذلت را بر ما و بر پیامبر و مؤمنین روا نداشته است و دامن های پاک و دارای اصالت و شرف، و خاندان دارای همت والا و عزت نفس ما، هرگز اجازه نمی‌دهند که اطاعت فرومایگان را بر مرگ شرافتمندانه ترجیح دهیم».

وی تصریح کرد: گاهی ما نیز بر سر این دو راهی قرار می‌گیریم، مجبوریم برای ادامه زندگی؛ حضور یک ظالم را بپذیریم یا وجود یک دولت فاجری مانند آمریکا و رژیم اسرائیل را بپذیریم، سیدالشهدا(ع) در این دو راهی، راه شهادت را انتخاب کردند، رهبر شهید انقلاب اسلامی نیز در ۲۸ بهمن ماه طی آخرین سخنرانی و دیدار عمومی خود به سخن تاریخی سیدالشهدا(ع) اشاره کردند که صرفا شعار نبود بلکه یک استراتژی بود.

الیاسی با بیان اینکه حسینی زندگی کردن یعنی در زندگی حسینی انتخاب کنم، گفت: اگر سیاست و دیانت من به عاشورا و امام حسین(ع) نزدیک باشد می‌توانم حسینی انتخاب کنم. فرزدق، شاعر نامی اهل‌البیت(ع) نقل می‌کند: «حسین(ع) در بازگشتم از کوفه با من دیدار کرد و فرمود: ای ابوفراس! چه خبر؟ گفتم راست بگویم؟ فرمود: راستی را می‌خواهم. گفتم: دل‌ها با توأند، ولی شمشیرها با بنی‌امیه! و البته یاری از جانب خداست. امام حسین(ع) فرمود: می‌بینم که راست می‌گویی. مردم بردگان دنیایند و دین بر زبانشان بازیچه است، تا جایی که درآمد زندگی‌شان، با دین افزایش می‌یابد، بر گرد آن می‌چرخند و چون با سختی‌ها دچار آزمون شدند، دینداران اندک می‌شوند.»

وی بیان کرد: در هر زمانی ابزار جنگ دگرگون می‌شود، به عنوان مثال در شرایط امروز رسانه یکی از ابزار جنگ است و برای حسینی بودن و حسینی ماندن باید از تمام توان خود استفاده کنیم، هر سال محرم و صفر که به تعبیر امام راحل اسلام را نگه داشته باعث می‌شود به سیره و سبک عاشورا برگردیم و ظلم ظالمان زمانه خود را نپذیریم و بایستیم.

در این مراسم فرماندهان نیروی انتظامی، اکبر بهنام جو استاندار قم، آیت‌الله سعیدی تولیت حرم حضرت معصومه(س) و جمعی از علما حضور داشتند.

مرثیه خوانی عباس حیدرزاده بخش دیگری از مراسم گرامیداشت شهدای نیروهای انتظامی در جنگ ۱۲ روزه بود.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان ها