۱۴۰۵-۰۳-۲۵ | ۰۹:۱۹
منبع: نمایندگی کردستان
تکمیل بیش از ۱۱۰۰ واحد نهضت ملی مسکن در کردستان

تکمیل بیش از ۱۱۰۰ واحد نهضت ملی مسکن در کردستان

کردستان (ایسنا) - گفت: تاکنون بیش از ۱۱۰۰ واحد از پروژه‌های نهضت ملی مسکن در استان تکمیل شده و روند اجرای سایر پروژه‌ها نیز با پیشرفت مطلوب در حال انجام است.

سعید رسولی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به آخرین وضعیت اجرای طرح نهضت ملی مسکن در استان اظهار کرد: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کردستان در اجرای پروژه‌های این طرح از دستگاه‌های پیشرو در استان به شمار می‌رود و پروژه‌ها با روندی مستمر و مطابق برنامه در حال پیشرفت هستند.

وی افزود: در حال حاضر حدود ۲۴۲۱ واحد نهضت ملی مسکن در سطح استان در دست اجراست که از این تعداد، یک‌هزار و ۷۵۴ واحد به مرحله اتمام اسکلت رسیده‌اند.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کردستان با بیان اینکه کیفیت ساخت و رعایت ضوابط فنی از اولویت‌های اصلی اجرای پروژه‌هاست، تصریح کرد: پروژه‌های در حال اجرا ضمن برخورداری از پیشرفت فیزیکی مناسب، از نظر رعایت مقررات ملی ساختمان و استانداردهای فنی نیز در وضعیت مطلوبی قرار دارند.

رسولی با ارزیابی مثبت روند اجرای طرح نهضت ملی مسکن در استان، خاطرنشان کرد: تلاش مجموعه بنیاد مسکن بر این است که واحدها در زمان مقرر تکمیل و به متقاضیان تحویل داده شود و تحقق این هدف به صورت جدی در دستور کار قرار دارد.

وی ادامه داد: با تداوم روند کنونی و همکاری دستگاه‌های مرتبط، زمینه برای تکمیل و بهره‌برداری از سایر واحدهای نهضت ملی مسکن در استان فراهم خواهد شد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها