۱۴۰۵-۰۳-۲۵ | ۱۰:۰۷
آثار زیان‌بار فعالیت کارخانه قند در مرکز شهر کرج/از بوی بد تا رهاسازی آهک
عکس آرشیوی است

عضو شورای شهر کرج مطرح کرد

آثار زیان‌بار فعالیت کارخانه قند در مرکز شهر کرج/از بوی بد تا رهاسازی آهک

البرز (ایسنا) - رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر کرج با اشاره به وضعیت برخی واحدهای صنعتی مستقر در داخل شهر گفت: تعدادی از صنایع بزرگ و قدیمی کرج با وجود ابلاغ‌های قانونی همچنان در محدوده شهری فعال هستند و این موضوع می‌تواند به یک چالش جدی زیست‌محیطی تبدیل شود.

سید مرتضی اعتصامی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: طبق قوانین موجود، صنوف و صنایع بزرگ باید از دهه ۷۰ از داخل شهرها خارج می‌شدند، اما در عمل برخی واحدها همچنان در بافت شهری کرج باقی مانده‌اند.

وی با اشاره به نمونه‌هایی از این وضعیت افزود: کارخانه قند کرج یکی از واحدهایی است که به دلیل موقعیت مکانی خود در مرکز شهر، می‌تواند آثار قابل توجهی بر محیط زیست شهری داشته باشد. صرفا فعالیت‌هایی مانند رهاسازی آهک در فضای باز و انتشار گرد و غبار ناشی از آن، به‌ویژه در ساعات پایانی شب، می‌تواند موجب بروز مشکلات تنفسی شود.

اعتصامی تصریح کرد: اگرچه در مقاطعی با ورود دستگاه‌های نظارتی از جمله اداره کل حفاظت محیط زیست و پیگیری‌های شهرداری، محدودیت‌هایی برای فعالیت این واحدها ایجاد شده، اما فشارهای صنفی و برخی ملاحظات دیگر باعث شده فعالیت آنها به شکل کامل متوقف یا منتقل نشود.

وی تأکید کرد: تصفیه شکر در این کارخانه باعث ایجاد بوی نامطبوع شده و رهاسازی آهک در نتیجه تردد خودروها در داخل این مجموعه اثرات تنفسی به همراه خواهد داشت.

 اعتصامی خاطر نشان کرد: در کل تداوم فعالیت صنایع آلاینده با توجه به تراکم جمعیتی بالا و قرارگیری در مسیر باد غالب، آثار مستقیم بر سلامت شهروندان دارد و باید هرچه سریع‌تر برای انتقال یا استانداردسازی این واحدها تصمیم‌گیری جدی صورت گیرد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها