۱۴۰۵-۰۳-۲۶ | ۰۹:۰۶
منبع: نمایندگی سمنان
قتل به خاطر جای پارک خودرو در شاهرود/ بازداشت قاتل در کمتر از ۱۲ ساعت

قتل به خاطر جای پارک خودرو در شاهرود/ بازداشت قاتل در کمتر از ۱۲ ساعت

سمنان (ایسنا) - فرمانده انتظامی شهرستان شاهرود گفت: در پی وقوع درگیری خیابانی در یکی از میادین اصلی شهر بر سر جای پارک خودرو، مشاجره میان دو نفر شدت گرفت و متهم با استفاده از سلاح سرد، مقتول را به شدت مجروح کرد و پیش از حضور مأموران از محل متواری شد.

سرهنگ علیرضا شائینی درباره جزئیات این پرونده اظهار کرد: با وجود تلاش کادر درمان برای نجات جان مصدوم، وی بر اثر شدت جراحات وارده در بیمارستان جان خود را از دست داد.

وی از بازداشت سریع عامل قتل این جوان در کمتر  از ۱۲ ساعت پس از وقوع حادثه خبر داد و افزود: بلافاصله پس از وقوع قتل، تیمی از کارآگاهان پلیس آگاهی و مأموران تخصصی انتظامی استان و شهرستان با حضور در صحنه جرم، تحقیقات گسترده اطلاعاتی و میدانی را آغاز کرده و موفق به شناسایی هویت متهم شدند.

وی تصریح کرد: در ادامه و با انجام اقدامات فنی و پلیسی، مخفیگاه متهم در یکی از روستاهای شهرستان شناسایی شد. متهم که قصد فرار داشت، به اخطارهای پلیس توجهی نکرد و در نهایت با شلیک مأموران زمین‌گیر و دستگیر شد.

فرمانده انتظامی شاهرود خاطرنشان کرد: متهم ۲۲ ساله در بازجویی‌های اولیه به ارتکاب قتل اعتراف کرده و انگیزه خود را مشاجره سر جای پارک خودرو با مقتول ۴۰ ساله عنوان کرده است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی نیروی انتظامی استان سمنان امروز سه‌شنبه ۲۶ خرداد، سرهنگ شائینی با اشاره به تکمیل تحقیقات پرونده گفت: متهم پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها