۱۴۰۵-۰۳-۲۷ | ۲۲:۲۰
منبع: نمایندگی آذربایجان شرقی
ساماندهی و ثبت مجموعه ربع رشیدی هدیه‌ای به آذربایجان و کل ایران است

ساماندهی و ثبت مجموعه ربع رشیدی هدیه‌ای به آذربایجان و کل ایران است

آذربایجان شرقی (ایسنا) - مدیر عامل شرکت بازآفرینی شهری با بیان اینکه ساماندهی و ثبت مجموعه ربع رشیدی هدیه‌ای به آذربایجان و کل ایران است، گفت:ستاد باز آفرینی استان در قالب شرکت باز آفرینی شهری و با همکاری نهادهای ذی ربط و در قالب پروژه های مشترک در جهت ساخت و نوسازی بافت های ناکارآمد عمل می کند.

عبدالرضا گلپایگانی در نشست با استاندار آذربایجان شرقی گفت: مجموعه ربع رشیدی یک موضوع بنای معماری معمولی نیست بلکه نمود تمدنی نگاه ما به علم و دانش در ٨ قرن پیش است که در قالب یک دانشگاه پدیدار شده است. ساماندهی و ثبت این اثر در عرصه جهانی هدیه ای به تبریز، آذربایجان و کل ایران است.

گلپایگانی تصریح کرد: طرح های ارائه شده جهت ساماندهی محوطه مسجد کبود و احداث تالار هنرهای آیینی با همکاری بخش خصوصی و حمایت های استاندار آذربایجان شرقی و با تسهیل امور در نهادهای مرتبط وارد فاز عملیاتی خواهد شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص پروژه شهرک جوانان اظهار کرد: این پروژه با مدیریت و کارگزاری بنیاد مسکن استان و همکاری مردم در حال پیگیری است. امید است با تخصیص قطعات ٣ و ۶ نفره گره گشایی از این طرح نیز صورت پذیرد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، روز چهارشنبه ۲۷ خرداد ماه، مدیر عامل شرکت بازآفرینی شهری در پایان یادآور شد: با توجه به اینکه به رسمیت شناختن مالکیت، رکن اصلی بازسازی شهری است لذا در پرونده امثال محله ملازینال سعی بر این است با به کارگیری ظرفیت نمایندگان در مجلس شورای اسلامی و با اعطای سند رسمی، مسیر حل این مشکلات هموارتر شود.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان ها