۱۴۰۵-۰۳-۳۰ | ۰۹:۲۶
منبع: نمایندگی همدان
افتتاح سد خرمرود تویسرکان در هفته دولت امسال

افتتاح سد خرمرود تویسرکان در هفته دولت امسال

همدان (ایسنا) - سرپرست فرمانداری تویسرکان از افتتاح سد خرمرود در هفته دولت سال‌جاری خبر داد.

مهدی قهرمانی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: تمام تلاش‌ها در حال انجام است تا سد خرمرود که آب آشامیدنی نزدیک به ۵۰ روستا و آب کشاورزی بیش از ۱۰۰ روستای شهرستان تویسرکان در حوزه آبریز خود را تأمین می‌کند تا هفته دولت سال‌جاری به بهره‌برداری برسد.

وی با اشاره به پیشرفت فیزیکی ۹۲ درصدی سد خرمرود، افزود: این سد یکی از طرح‌های عمرانی موثر و بزرگ شهرستان تویسرکان به شمار می‌رود و تلاش همه جانبه برای اتمام طرح‌های عمرانی ناتمام یکی از اولویت‌های مدیریت شهرستان به شمار می‌رود.

قهرمانی با اشاره به اینکه سد خرمرود علاوه بر اهمیت خاصی که در تأمین آب آشامیدنی و آب کشاورزی تعداد زیادی از روستاهای شهرستان تویسرکان دارد از پیوست گردشگری نیز برخوردار است، خاطرنشان کرد: این سد در مسیر جاده گردشگری تویسرکان به گنجنامه واقع شده و می‌تواند اثر گذاری ویژه‌ای در جذابیت و توسعه گردشگری منطقه خرمرود و کل شهرستان تویسرکان داشته باشد.

وی با اشاره به سرریز شدن سد سرابی تویسرکان در سال‌جاری، تصریح کرد: با وجود بارش‌های خوب در سال زراعی جاری، رعایت الگوی صحیح و بهینه آب همچنان باید مورد توجه مسئولان و مردم باشد و با برداشت‌های غیرقانونی و غیرمجاز از آب‌های زیر زمینی برخوردهای قاطع و قانونی صورت بگیرد.

قهرمانی یادآور شد: همه ظرفیت‌ها، امکانات و توانمندی‌های موجود باید به کار گرفته شوند تا طرح‌های عمرانی کلیدی و محوری شهرستان مانند سد خرمرود و چهارخطه‌سازی جاده تویسرکان به کنگاور به سرعت به اتمام و بهره‌برداری برسند.

به گزارش ایسنا، سد خرمرد از نوع زون بندی با هسته رسی است و حجم مخزن آن هشت میلیون و ۲۷۰ هزار متر مکعب ظرفیت دارد که هشت میلیون و ۱۰۰ هزار متر مکعب آن مفید است و علاوه بر تامین آب آشامیدنی نزدیک به ۵۰ روستا، برای بخش کشاورزی و صنعت نیز مورد استفاده قرار می گیرد.
انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها