۱۴۰۵-۰۴-۰۱ | ۱۰:۰۹
منبع: نمایندگی خوزستان
اجرای پویش «اطعام و احسان حسینی» در خوزستان/ توزیع بیش از یک میلیون پرس غذای گرم 

اجرای پویش «اطعام و احسان حسینی» در خوزستان/ توزیع بیش از یک میلیون پرس غذای گرم 

خوزستان (ایسنا) - مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خوزستان با اشاره به آغاز پویش «اطعام و احسان حسینی» از اول محرم، از پیش‌بینی توزیع یک میلیون و ۲۰۰ هزار پرس غذای گرم بین نیازمندان استان تا پایان ماه صفر خبر داد. 

جمال شیبه در گفت‌وگو با ایسنا اظهار با اشاره به طبخ و توزیع غذای گرم در ۱۷۱ آشپزخانه در پویش «اطعام و احسان حسینی» ماه محرم در استان خوزستان اظهار کرد: ۴۲ آشپزخانه در مناطق محروم و حاشیه‌نشین اهواز مستقر شده‌اند و مابقی در ۲۴ شهرستان دیگر پراکنده‌اند تا پوشش حداکثری داشته باشیم. همچنین هم‌اکنون خط تولید آشپزخانه مرکزی اهواز با ظرفیت روزانه ۵ هزار پرس، در حال طبخ غذاهای سنتی مانند قرمه‌سبزی و خورشت قیمه است و خودروهای امدادی برای توزیع در ۱۵ نقطه حاشیه‌ای شهر اعزام می‌شوند.  

وی در ادامه با بیان اینکه اولویت توزیع با خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد، زنان سرپرست خانوار، ایتام، و نیز اقشار آسیب‌دیده‌ای است که به تازگی شناسایی شده‌اند، افزود: امسال تلاش کردیم با هماهنگی مراکز نیکوکاری، هیأت‌های مذهبی، مساجد و مواکب، زمان بین طبخ تا توزیع را به کمتر از دو ساعت برسانیم تا غذای گرم باکیفیت به دست نیازمندان برسد.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خوزستان گفت: بر اساس برآوردها، تا پایان ماه صفر یک میلیون و ۲۰۰ هزار پرس غذای گرم با افزایش ۲۰ درصدی نسبت به سال قبل و ۳۵۰ هزار بسته معیشتی حاوی برنج، روغن، حبوبات و کنسرو، در اختیار خانواده‌های کم‌برخوردار قرار خواهد گرفت. 

شیبه بیان کرد: برای نخستین بار در این توزیع، ۵۰ هزار سبد مخصوص کودکان و ۲۰ هزار بسته بهداشتی بانوان پیش‌بینی شده است.

وی با اشاره به مشارکت گسترده گروه‌های جهادی و پایگاه‌های بسیج در فرآیند بسته‌بندی و توزیع عنوان کرد: ۳۵۰ گروه جهادی داوطلب، مسئولیت تحویل نذورات به درب منازل سالمندان و معلولان را بر عهده گرفته‌اند. همچنین ۱۲ مرکز نیکوکاری بزرگ در شهرهای آبادان، دزفول، بهبهان و شوشتر، مسئولیت تأمین گوشت و مرغ مورد نیاز این آشپزخانه‌ها را از طریق کشتارگاه‌های محلی هماهنگ کرده‌اند.

شیبه، درباره نحوه نظارت بر کیفیت غذاها گفت: تیم‌های بازرسی نامحسوس از امروز فعالیت خود را آغاز کرده‌اند و هر آشپزخانه موظف است روزانه نمونه غذا را برای آزمایشگاه‌های سیار ارسال کند. همچنین سامانه‌ای برای ثبت نظرات دریافت‌کنندگان راه‌اندازی شده تا بازخوردها را به صورت لحظه‌ای پایش کنیم.

وی در ادامه با اشاره به فعالیت سامانه پیامکی با کد دستوری #۸۸۷۷*۰۶۱ گفت: در این سامانه علاوه بر واریز نذر، امکان انتخاب منطقه هدف (شهرستان مورد نظر) را نیز برای واریزکنندگان فراهم کرده است.

به گفته وی، تا ساعاتی پیش بیش از ۱۸۰۰ واریز آنلاین ثبت شده که نشان از استقبال خوب مردم دارد.

شیبه بیان کرد: پویش «اطعام و احسان حسینی» از اول محرم آغاز شده است و تا پایان صفر ادامه دارد، اما با توجه به حجم بالای درخواست‌ها، احتمال تمدید آن برای ایام اربعین نیز وجود دارد. از خیران می‌خواهیم با توجه به کاهش دمای هوا در برخی مناطق، علاوه بر غذای گرم، پتو و وسایل گرمایشی را نیز در بسته‌های خود بگنجانند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها