۱۴۰۵-۰۴-۱۷ | ۰۸:۲۳
منبع: نمایندگی کردستان
گامی مؤثر در بهسازی معابر؛ تولید بیش از ۳۷ هزار تن آسفالت در سنندج

گامی مؤثر در بهسازی معابر؛ تولید بیش از ۳۷ هزار تن آسفالت در سنندج

کردستان (ایسنا) - رئیس سازمان عمران و بازآفرینی شهری شهرداری سنندج از تولید و توزیع بیش از ۳۷ هزار تن آسفالت طی سال ۱۴۰۴ و سه‌ماهه نخست سال ۱۴۰۵ خبر داد و گفت: این میزان آسفالت در راستای اجرای پروژه‌های بهسازی، مرمت و آسفالت معابر و محلات سطح شهر سنندج مورد استفاده قرار گرفته است.

 عرفان فتحی اظهار کرد: در سال ۱۴۰۴ مجموعاً ۲۸ هزار و ۴۲۶ تن آسفالت در مجتمع تولیدی آبیدر تولید و توزیع شده است.

وی افزود: همچنین در سه‌ماهه نخست سال ۱۴۰۵ نیز حدود ۹ هزار و ۵۰۰ تن آسفالت تولید و توزیع شده که بیانگر تداوم فعالیت‌های عمرانی و خدمات‌رسانی شهرداری در حوزه بهسازی معابر شهری است.

رئیس سازمان عمران و بازآفرینی شهری شهرداری سنندج در ادامه تصریح کرد: آسفالت تولیدشده در راستای اجرای پروژه‌های بهسازی، لکه‌گیری، روکش آسفالت و ارتقای کیفیت معابر و محلات مختلف شهر سنندج مصرف شده و نقش مؤثری در افزایش ایمنی، تسهیل تردد شهروندان و بهبود زیرساخت‌های شهری داشته است.

به گزارش ایسنا و به نقل از  روابط عمومی شهرداری سنندج در روز چهارشنبه ۱۷ تیر فتحی تأکید کرد: بهره‌گیری از این ظرفیت ضمن کاهش هزینه‌ها و تسریع در اجرای پروژه‌های عمرانی، زمینه ارائه خدمات مطلوب‌تر به شهروندان و توسعه متوازن زیرساخت‌های شهری را فراهم کرده است.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها