شنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۵ | ۰۹:۴۶
منبع: نمایندگی لرستان
مدیرکل گمرک لرستان: هیچ کالای رسوبی در گمرک استان وجود ندارد

مدیرکل گمرک لرستان: هیچ کالای رسوبی در گمرک استان وجود ندارد

لرستان (ایسنا) - مدیرکل گمرک لرستان گفت: با تسهیل فرآیندهای گمرکی و همکاری با واحدهای تولیدی، هیچ کالای رسوبی در گمرک استان وجود ندارد و کالاها در کوتاه‌ترین زمان ممکن در اختیار تولیدکنندگان قرار می‌گیرد.

حسن حسینی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: به‌صورت مستمر با فعالان اقتصادی، تجار و بازرگانان استان در ارتباط هستیم و دغدغه‌ها و مشکلات آنان را بررسی می‌کنیم.

وی افزود: علاوه بر ارتباط تلفنی، به‌صورت هفتگی و مستمر از واحدهای تولیدی بازدید می‌کنیم تا مسائل و مشکلات آن‌ها از نزدیک بررسی و برای رفع آن‌ها اقدام شود.

مدیرکل گمرک لرستان با اشاره به اقدامات این اداره‌کل برای حمایت از تولید بیان کرد: گمرک لرستان از معدود گمرک‌های کشور است که کالا را مستقیماً در اختیار تولیدکننده قرار می‌دهد. در حالی که طبق قانون، کالا باید ابتدا وارد انبارهای گمرکی شده و پس از انجام تشریفات قانونی ترخیص شود، اما با استفاده از ظرفیت‌های قانونی، شرایطی فراهم کرده‌ایم که واحدهای تولیدی بتوانند کالاهای خود را بدون توقف غیرضروری در چرخه تولید استفاده کنند.

حسینی ادامه داد: واحدهایی مانند کارخانه خمیر کاغذ، پتروشیمی و دیگر صنایع استان از این ظرفیت بهره‌مند هستند و همزمان با استفاده از کالا در فرآیند تولید، حقوق و عوارض قانونی دولت را نیز پرداخت می‌کنند.

وی تأکید کرد: سیاست گمرک لرستان جلوگیری از رسوب کالا و ایجاد وقفه در روند تولید است و اجازه نمی‌دهیم کالاهای مورد نیاز واحدهای تولیدی بدون دلیل در گمرک متوقف شوند.

مدیرکل گمرک لرستان خاطرنشان کرد: خوشبختانه گمرک لرستان در حال حاضر هیچ‌گونه کالای رسوبی ندارد و این موضوع حاصل تعامل مناسب با فعالان اقتصادی و تسهیل فرآیندهای گمرکی است.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها