محمدرضا اصغری افزود: در سال زراعی جاری، عملیات برداشت کلزا در سطح ۲ هزار و ۱۰۰ هکتار از اراضی قابل برداشت استان آغاز شده و تاکنون بالغ بر ۴ هزار و ۱۰۰ تن محصول از این اراضی تولید و روانه مراکز خرید شده است.
وی با اشاره به تدابیر پیشگیرانه و اقدامات حمایتی سازمان در جهت تسهیل فرآیند تحویل محصول کشاورزان، افزود: از مجموع محصول تولیدی، تاکنون ۳ هزار و ۴۶۰ تن کلزا با مباشرت شبکه سازمان تعاون روستایی استان خریداری شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی بیان کرد: عملیات خرید تضمینی از طریق ۵ مرکز خرید اصلی در شهرستانهای نقده، پلدشت، میاندوآب، بوکان و شاهیندژ انجام میگیرد و مابقی محصول تولیدی نیز توسط بخش خصوصی خریداری شده یا به مراکز خرید استان کردستان تحویل داده شده است.
اصغری با تاکید بر اینکه روند خرید تضمینی کلزا در آذربایجانغربی همچنان ادامه دارد، تصریح کرد: بر اساس نرخ مصوب دولتی، هر کیلوگرم محصول کلزا با قیمت پایه ۱۱۰ هزار تومان از کشاورزان خریداری میشود.
وی خاطر نشان کرد: همچنین با هماهنگیهای به عمل آمده با مراجع ذیربط و بانک عامل، پرداخت بهای محصول تحویلی کلزاکاران استان از ابتدای مردادماه آغاز خواهد شد تا دغدغهای برای تامین نقدینگی زارعان وجود نداشته باشد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان،یکشنبه ۲۸ تیر،اصغری با اشاره به شهرستان های عمده تولید این محصول در استان، خاطرنشان کرد: بر اساس آمارهای نظارتی و ثبتشده، شهرستانهای پلدشت، بوکان و میاندوآب بیشترین سطح کشت و میزان تولید کلزا را در سال زراعی جاری به خود اختصاص دادهاند.
انتهای پیام


