سه‌شنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۵ | ۲۱:۴۴
منبع: نمایندگی گیلان
نماینده مجلس: دولت با گرانی‌های غیرمرتبط با جنگ برخورد قاطع کند

نماینده مجلس: دولت با گرانی‌های غیرمرتبط با جنگ برخورد قاطع کند

گیلان (ایسنا) - نماینده صومعه سرادر مجلس، با تأکید بر مسئولیت دولت در مدیریت بازار تصریح کرد: دولت ابزارهای نظارتی و اجرایی لازم برای مدیریت بازار و مقابله با گرانی‌های غیرمرتبط با جنگ را در اختیار دارد و نباید اجازه دهد سودجویان و مدیران سست‌عنصر، این ابزارها را بی‌اثر کنند.

سعید رحمت‌زاده سه‌شنبه ۲۷ مرداد با قدردانی از تلاش‌های دولت در شرایط سخت تحریم و فشارهای اقتصادی، اظهار کرد: نمایندگان مجلس زحمات دولت را نادیده نمی‌گیرند، اما مطالبه‌گری نمایندگان دقیقا برای این است که این تلاش‌ها به نتیجه ملموس در زندگی مردم و سفره آنان تبدیل شود.

وی با اشاره به ضرورت اصلاح قانون بودجه ۱۴۰۵، تصریح کرد: از دولت می‌خواهیم اصلاح قانون بودجه را به‌صورت لایحه و با محوریت معیشت مردم به مجلس ارائه کند؛ بودجه‌ای که سفره مردم را در اولویت قرار دهد و مشکلات اقشار مختلف جامعه، از حقوق‌بگیران و کارمندان تا کارگران، بازنشستگان و کسانی که درآمد ثابت ندارند را حل کند.

نماینده مردم شهرستان صومعه‌سرا و نماینده معین شهرستان بندرانزلی در مجلس شورای اسلامی، با تأکید بر اینکه دولت ابزارهای لازم برای تهیه و ارائه این لایحه و اجرای سیاست‌های معیشتی را در اختیار دارد، خاطرنشان کرد: این خواسته رسمی همه نمایندگان مجلس است و مردم نیاز به اقدام فوری دارند؛ نه وعده.

رحمت زاده با اشاره به ایستادگی مردم در برابر فشارهای اقتصادی، گفت: مردم با وجود همه سختی‌ها، پای انقلاب و کشور ایستاده‌اند و هر افتخاری که داریم از این مردم است. حق این مردم مبعوث است که دولت برنامه‌ای شفاف و اجرایی برای معیشت آنان ارائه دهد. هر روز تأخیر در ارائه لایحه اصلاح بودجه، فشار بیشتری به مردم وارد می‌کند و این پذیرفتنی نیست.

وی درباره گرانی‌های اخیر نیز خاطرنشان کرد: گرانی‌هایی که ناشی از شرایط جنگ و تحریم است قابل درک است و می‌دانیم دولت در این بخش با محدودیت‌های جدی روبه‌روست، اما گرانی‌هایی که هیچ ارتباطی با جنگ ندارد، نباید به مردم تحمیل شود.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با تأکید بر مسئولیت دولت در مدیریت بازار تصریح کرد: دولت ابزارهای نظارتی و اجرایی لازم برای مدیریت بازار و مقابله با گرانی‌های غیرمرتبط با جنگ را در اختیار دارد و نباید اجازه دهد سودجویان و مدیران سست‌عنصر، این ابزارها را بی‌اثر کنند. دستگاه‌های نظارتی و اجرایی باید با این عوامل برخورد قاطع و عبرت‌آموز داشته باشند. مردم نباید تاوان بی‌تدبیری، سودجویی یا نفوذ را بپردازند.

وی اضافه کرد: هر اقدام خام و شتاب‌زده در این حوزه، در شرایط فعلی به‌صلاح مردم و کشور نیست. مجلس هفته گذشته صریحا از دولت خواسته جلوی این وضعیت را بگیرد. دولت باید پیش از هر تصمیمی، پیوست معیشتی و تأثیر آن بر آرامش جامعه را بسنجد و از هر اقدامی که زندگی مردم را سخت‌تر و اعتماد عمومی را خدشه‌دار می‌کند، پرهیز کند.

رحمت‌زاده در پایان یادآور شد: ما در مجلس تمام تلاشمان را خواهیم کرد تا به دولت در انجام وظایفش کمک کنیم و انتظار داریم اقدامات و تلاش‌های دولت به‌گونه‌ای اجرایی شود که مردم نتیجه آن را در سفره خود ببینند. کمیسیون اقتصادی مجلس این موضوع را با جدیت دنبال خواهد کرد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها