پنجشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۵ | ۰۹:۱۶
منبع: نمایندگی اصفهان
احیای وزارت منابع طبیعی گامی مؤثر در مهار توسعه ناپایدار کشور است

عضو تیم تراز دانشگاه فرهنگیان یزد:

احیای وزارت منابع طبیعی گامی مؤثر در مهار توسعه ناپایدار کشور است

اصفهان (ایسنا) - عضو تیم تراز دانشگاه فرهنگیان یزد با تأکید بر ضرورت جداسازی سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری از وزارت جهاد کشاورزی و احیای مجدد این وزارتخانه برای جلوگیری از تخریب محیط‌زیست گفت: از بی‌توجهی مسئولان به پژوهش‌های دانشگاهی، همچنین غلبه آمارگرایی بر منطق و استدلال در داوری مسابقات مناظره ملی دانشجویان ایران انتقاد داریم.

فاطمه شاکری در گفت‌ وگو با ایسنا در اختتامیه چهاردهمین دوره مسابقات مناظره دانشجویی ایران اظهار کرد: یکی از گزاره‌های ما درباره احیای وزارت منابع طبیعی و آبخیزداری بود که ما آن را لازم و بسیار مهم می‌دانستیم و به نظرم قطعاً باید در دانشگاه‌های مهم کشور درباره آن پژوهش‌های علمی انجام شود تا لزوم تشکیل این وزارتخانه اثبات شود و صرفاً قرار نباشد یک سازمان زیر نظر جهاد کشاورزی باشد.

وی افزود: در مورد گزاره «احیای وزارت منابع طبیعی منجر به کاهش توسعه ناپایدار در کشور خواهد شد» بحث نشده و لازم است واقعاً به آن پرداخته شود و مسیر وزارت جهاد کشاورزی از وزارت منابع طبیعی و آبخیزداری جدا شود؛ زیرا اکنون سازمان منابع طبیعی داریم که زیرمجموعه جهاد کشاورزی است و بودجه و همه امکاناتش را از این وزارتخانه دریافت می‌کند. با این حال، لازم است به منابع طبیعی بیشتر رسیدگی شود، چراکه اکنون شاهد تخریب گسترده منابع طبیعی هستیم و این موضوع به‌قطع نیازمند توجه است.

عضو تیم تراز دانشگاه فرهنگیان یزد درباره علت اجرایی نشدن پایان‌نامه‌های دانشگاهی در متن جامعه گفت: علت را در بها ندادن نهادها و مسئولان به این پژوهش‌ها باید جست‌وجو کرد. بودجه کافی برای آن‌ها کنار گذاشته نمی‌شود و صرفاً به مسائل اداری رسیدگی می‌شود و مواردی که لازم است در کشور اعمال شود، عملی نمی‌شوند.

شاکری با اشاره به روند برگزاری مسابقات توضیح داد: به‌طور کلی، به عقیده من برخی از داوران اهمیت چندانی به مناظره نمی‌دادند. ما یØ