شنبه ۷ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۶:۰۲
منبع: نمایندگی خراسان جنوبی
برگزیدگان پویش‌های دانشجویی سازمان دانشجویان خراسان جنوبی معرفی شدند

برگزیدگان پویش‌های دانشجویی سازمان دانشجویان خراسان جنوبی معرفی شدند

خراسان جنوبی (ایسنا) - مدیر سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی خراسان جنوبی از پایان داوری سه پویش دانشجویی «از میناب تا کربلا»، «دل در مسیر بدرقه» و «روایت یک بدرقه» و معرفی برگزیدگان این پویش‌ها خبر داد.

عفت خسروی زادنبه در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: این سه پویش با هدف بهره‌گیری از ظرفیت دانشجویان برای ثبت و روایت جلوه‌هایی از فرهنگ ایثار، شهادت، اربعین و حضور مردم در مراسم بدرقه برگزار شد و با استقبال دانشجویان و علاقه‌مندان همراه بود.

وی درباره پویش «از میناب تا کربلا» گفت: این پویش ویژه دانشجویانی بود که در پیاده‌روی اربعین حضور داشتند و با محوریت یادبود کودکان شهید میناب و شهدای ناوشکن دنا برگزار شد. در این پویش، دانشجویان حاضر در مسیر پیاده‌روی اربعین، قدم‌های خود را به نیابت از شهدای این حادثه ثبت و روایت کردند تا پیوندی میان حماسه اربعین و یاد شهدای مظلوم برقرار شود.

خسروی زادنبه ادامه داد: پویش «دل در مسیر بدرقه» نیز با هدف ثبت و انعکاس احساسات و دل‌نوشته‌های افرادی برگزار شد که در مراسم بدرقه و تشییع حضور داشتند و یا از راه دور دل در مسیر این بدرقه داشتند.

وی افزود: در پویش «روایت یک بدرقه» نیز از دانشجویان خواسته شد روایت خود را از مراسم بدرقه در قالب عکس و دل‌نوشته ثبت و ارسال کنند تا بخشی از این رویداد از نگاه دانشجویان ماندگار شود.

مدیر سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی خراسان جنوبی با اشاره به روند داوری آثار بیان کرد: پس از پایان مهلت ارسال آثار، فرآیند داوری انجام شد و آثار بر اساس شاخص‌های تعیین‌شده مورد ارزیابی قرار گرفت و در نهایت یک برگزیده از هر پویش انتخاب شد.

وی اسامی برگزیدگان سه پویش را اعلام کرد و گفت:

در پویش «از میناب تا کربلا»، یوسف میرزاده مقدم؛ در پویش «دل در مسیر بدرقه»، سجاد قادری و در پویش «روایت یک بدرقه»، فاطمه نظافت به عنوان برگزیده انتخاب شدند.

خسروی زادنبه ضمن تبریک به برگزیدگان، از تمامی دانشجویان و شرکت‌کنندگانی که با ارسال آثار خود در این پویش‌ها مشارکت کردند، قدردانی کرد و گفت: مشارکت دانشجویان در چنین برنامه‌هایی نشان‌دهنده دغدغه‌مندی آنان نسبت به مسائل فرهنگی و اجتماعی و علاقه‌مندی به ثبت و انتقال روایت‌های ماندگار است.

وی خاطرنشان کرد: سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی خراسان جنوبی در ادامه نیز تلاش خواهد کرد با طراحی و اجرای پویش‌های فرهنگی و دانشجویی، فرصت بیشتری برای حضور، خلاقیت و نقش‌آفرینی دانشجویان در عرصه‌های فرهنگی و اجتماعی فراهم کند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها