یکشنبه ۸ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۲:۱۶
منبع: نمایندگی کردستان
بلندقامت کردستانی با تیم والیبال زیر ۱۷ سال ایران قهرمان جهان شد

بلندقامت کردستانی با تیم والیبال زیر ۱۷ سال ایران قهرمان جهان شد

کردستان (ایسنا) - آژوان نمازی، والیبالیست کردستانی تیم ملی زیر ۱۷ سال ایران، همراه با این تیم با شکست فرانسه در دیدار فینال، برای نخستین‌بار عنوان قهرمانی جهان را به دست آورد.

دومین دوره مسابقات والیبال قهرمانی پسران زیر ۱۷ سال جهان هفتم شهریورماه در دوحه قطر با برگزاری دیدارهای پایانی به کار خود پایان داد و تیم ملی ایران با حضور آژوان نمازی، والیبالیست کردستانی، در دیدار فینال برابر فرانسه به میدان رفت.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی اداره‌کل ورزش و جوانان کردستان، تیم ایران در این دیدار با نتیجه سه بر یک فرانسه را شکست داد و با کسب هفتمین پیروزی متوالی، برای نخستین‌بار عنوان قهرمانی رقابت‌های والیبال زیر ۱۷ سال جهان را از آن خود کرد.

شاگردان آرش صادقیانی در ست نخست با نتیجه ۲۵ بر ۱۸ به پیروزی رسیدند و در ست دوم نیز با نتیجه ۲۵ بر ۱۵ بر فرانسه غلبه کردند. در ست سوم، تیم فرانسه با نتیجه ۲۵ بر ۲۲ پیروز شد، اما ملی‌پوشان ایران در ست چهارم با برتری ۲۵ بر ۱۲ کار را تمام کردند و جام قهرمانی را بالای سر بردند.

تیم ملی والیبال زیر ۱۷ سال ایران پیش از دیدار نهایی نیز در شش مسابقه برابر الجزایر، چین تایپه، پاکستان و آرژانتین به پیروزی رسیده بود و با شکست فرانسه، با رکورد هفت برد متوالی و بدون شکست به عنوان قهرمانی جهان دست یافت.

در دیدار فینال، سینا حضرتی، آژوان نمازی، منیب شیخ، آکام ابراهیم‌نژاد، امیررضا فرامرزی، پارسا مقصودی و آرش اشرفی ترکیب آغازکننده تیم ایران را تشکیل دادند.

آژوان نمازی، والیبالیست کردستانی، در این رقابت‌ها تیم ملی ایران را در مسیر کسب نخستین قهرمانی جهان همراهی کرد.

در دیگر دیدار پایانی این مسابقات نیز برزیل با شکست آرژانتین به مقام سوم رقابت‌های والیبال قهرمانی زیر ۱۷ سال جهان دست یافت.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها