دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۰:۴۳
منبع: نمایندگی آذربایجان غربی
رئیس جهاد کشاورزی آذربایجان غربی: مشکلی در تامین کود کشاورزی در استان نداریم

رئیس جهاد کشاورزی آذربایجان غربی: مشکلی در تامین کود کشاورزی در استان نداریم

آذربایجان غربی (ایسنا) - رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی وی با اشاره به وضعیت تأمین کود در استان گفت: در حال حاضر کمبود کود نداریم، اما میزان مصرف کود در بخش کشاورزی در استان و کشور بالا و در برخی موارد بی‌رویه است که باید مدیریت شود.

محمدرضا اصغری در گفت‌وگو با ایسنا افزود: مشکلی از نظر تأمین کود در استان وجود ندارد و تاکنون ۱۰ هزار تن کود اوره از محل یارانه برای کشت پاییزه در اختیار کشاورزان قرار گرفته و در حال توزیع است.

وی با تأکید بر ضرورت مدیریت مصرف نهاده‌های کشاورزی اظهارکرد: اختصاص یارانه برای تأمین کود مورد نیاز کشاورزان با هدف حمایت از تولید انجام می‌شود و لازم است مصرف کود متناسب با نیاز واقعی محصولات و بر اساس توصیه‌های کارشناسی صورت گیرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی ادامه داد: میزان تولید کود بیش از نیاز موجود است و با مدیریت تولید و مصرف می‌توان زمینه حرکت به سمت قیمت‌های متعادل را فراهم کرد.

وی خاطرنشان کرد: مدیریت مصرف کود علاوه بر جلوگیری از مصرف بی‌رویه نهاده‌ها، می‌تواند در کاهش هزینه‌های تولید و افزایش بهره‌وری بخش کشاورزی مؤثر باشد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها