سه‌شنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۱:۱۱
منبع: نمایندگی سیستان و بلوچستان
توقیف ۲۵۷ خودرو و تشکیل ۱۷ پرونده قضایی برای رانندگان متخلف زاهدانی

توقیف ۲۵۷ خودرو و تشکیل ۱۷ پرونده قضایی برای رانندگان متخلف زاهدانی

سیستان و بلوچستان (ایسنا) - رئیس پلیس راهور سیستان و بلوچستان از اجرای طرح تشدید برخورد با رانندگان حادثه‌ساز در معابر درون‌شهری زاهدان خبر داد و گفت: در روزهای گذشته با هدف کنترل تصادفات، ارتقای امنیت ترافیکی و پیشگیری از رفتارهای پرخطر،۲۵۷ خودرو در این شهر متوقف و برای ۱۷ راننده پرخطر پرونده قضایی تشکیل شد.

حجت پرهیزگار اظهار کرد: این طرح از سوم شهریورماه جاری با تمرکز بر رانندگان دارای رفتارهای پرخطر و مرتکبان تخلفات حادثه‌ساز در معابر شهری زاهدان اجرا شده و در روزهای آینده نیز با تدابیر و شدت بیشتری ادامه خواهد داشت.

وی افزود: در جریان اجرای این طرح دوربین‌های ثبت تخلفات درون‌شهری فعال شده و علاوه بر نظارت کاربران و نیروهای پلیس، پایش تخلفات از طریق دوربین‌های نظارتی نیز به صورت مستمر انجام می‌شود.

رئیس پلیس راهور سیستان و بلوچستان ادامه داد: در همین راستا توقیف سیستمی ۱۱۷ دستگاه خودرو متخلف انجام شده و با رانندگانی که به صورت همزمان مرتکب دو تخلف حادثه‌ساز شده‌اند نیز برخورد قانونی صورت گرفته است.

وی با اشاره به اعمال قانون برای متخلفان گفت: همچنین در مجموع ۱۴۰ دستگاه خودرو به صورت فیزیکی و سیستمی توقیف شده و برای رانندگان متخلف نیز متناسب با نوع و تکرار تخلفات، اقدامات قانونی لازم انجام شده است.

پرهیزگار تصریح کرد: در ادامه اجرای طرح ۳۲ راننده متخلف از رانندگی محروم و گواهینامه آنان ضبط شده و برای آنان نمره منفی نیز ثبت شده است.

وی اضافه کرد: همچنین ۲۵ دستگاه خودرو به پارکینگ منتقل و از ادامه رانندگی آنها جلوگیری شده و در ۱۷ مورد نیز متخلفان برای رسیدگی قضایی به دادسرا معرفی و پرونده قضایی تشکیل شده است.

رئیس پلیس راهور سیستان و بلوچستان با اشاره به برخورد با تخلفات مختلف در سطح شهر بیان کرد: تخلفاتی از جمله دور دور کردن بی‌مورد، ایجاد صدای ناهنجار و آلودگی صوتی، استفاده نامتعارف از تجهیزات روشنایی و هدلایت و سرعت غیرمجاز نیز در این طرح مورد پایش و برخورد قرار گرفته و تاکنون ۳۵۷ مورد تخلف در این زمینه ثبت و اعمال قانون شده است.

وی با تاکید بر اینکه تکرار تخلفات حادثه‌ساز با برخورد جدی پلیس مواجه خواهد شد، گفت: در راستای اجرای مقررات و برخورد با خودروهایی که دارای تکرار تخلف و تعدد تخلفات حادثه‌ساز هستند، کارت سوخت ۱۰ دستگاه خودرو مسدود شده است.

پرهیزگار خاطرنشان کرد: هدف اصلی از اجرای این طرح برخورد صرف با تخلفات نیست، بلکه پلیس به دنبال کاهش تصادفات، جلوگیری از رفتارهای پرخطر، افزایش انضباط ترافیکی و صیانت از جان شهروندان است.

وی از شهروندان خواست در صورت مشاهده تخلفات حادثه‌ساز، رفتارهای پرخطر، ایجاد صدای ناهنجار و رفتارهای خارج از عرف و شان عمومی در معابر شهری، موضوع را به پلیس راهور اطلاع دهند.

رئیس پلیس راهور سیستان و بلوچستان افزود: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده این‌گونه تخلفات، تصاویر و فیلم تخلف، پلاک خودرو و در صورت امکان تصویر راننده را از طریق نشانی @farhangterafik_SB برای پلیس ارسال کنند تا پس از بررسی و احراز تخلف، اقدامات قانونی لازم انجام شود.

وی همچنین با تاکید بر نقش خانواده‌ها در پیشگیری از رفتارهای پرخطر ترافیکی اظهار کرد: والدین باید نظارت بیشتری بر نحوه استفاده فرزندان و نوجوانان از خودرو و موتورسیکلت داشته باشند و به‌ویژه در ساعات پایانی شب کنترل و مراقبت بیشتری نسبت به رفتار ترافیکی آنان داشته باشند.

پرهیزگار ادامه داد: رانندگی پرخطر، سرعت غیرمجاز، حرکات نمایشی، ایجاد آلودگی صوتی و سایر رفتارهای حادثه‌ساز علاوه بر به خطر انداختن جان راننده و سرنشینان، امنیت سایر کاربران معابر را نیز تهدید می‌کند و پلیس در برخورد با این رفتارها اغماض نخواهد کرد.

وی تاکید کرد: ثبت تخلف، توقیف خودرو، انتقال به پارکینگ، ضبط گواهینامه، محرومیت از رانندگی، ثبت نمره منفی، مسدودیت کارت سوخت و در موارد لازم تشکیل پرونده قضایی و اعمال محرومیت‌های قانونی و اجتماعی از جمله پیامدهای تداوم و تکرار تخلفات حادثه‌ساز است.

به گزارش ایسنا، به نقل از پلیس راهور سیستان و بلوچستان، در روز ۱۰ شهریور، پرهیزگار گفت: اجرای طرح برخورد با رانندگان حادثه‌ساز در روزهای آینده نیز با تدابیر شدیدتر و نظارت گسترده‌تر ادامه خواهد داشت و پلیس راهور از همه ظرفیت‌های قانونی و نظارتی برای ارتقای ایمنی تردد و کاهش حوادث رانندگی در معابر شهری استفاده خواهد کرد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها