سه‌شنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۹:۵۴
منبع: نمایندگی آذربایجان شرقی
سالن ورزشی شهید هادی رزقی در تبریز با ۴۵ میلیارد تومان اعتبار به بهره‌برداری رسید

سالن ورزشی شهید هادی رزقی در تبریز با ۴۵ میلیارد تومان اعتبار به بهره‌برداری رسید

آذربایجان شرقی (ایسنا) - شهردار منطقه ۲ تبریز خبر داد: سالن چندمنظوره ورزشی شهید والامقام هادی رزقی در بلوار طوبی شهرک یاغچیان تبریز با صرف ۴۵۰ میلیارد ریال اعتبار و با هدف توسعه فضاهای ورزشی و بهینه‌سازی اوقات فراغت نوجوانان و جوانان به بهره‌برداری رسید.

عباس هاشمی با اعلام این خبر اظهار کرد: سالن چندمنظوره ورزشی شهید والامقام هادی رزقی در بلوار طوبی شهرک یاغچیان تبریز با صرف ۴۵۰ میلیارد ریال اعتبار، عصر امروز سه‌شنبه، دهم شهریورماه بدون انجام تشریفات به بهره‌برداری رسید.

وی افزود: این سالن ورزشی در زمینی به مساحت یک هزار و ۵۰۰ مترمربع احداث و برای تکمیل و تجهیز آن ۴۵۰ میلیارد ریال هزینه شده است.

وی با اشاره به اقدامات عمرانی انجام‌شده در این مجموعه بیان کرد: دیوار پیرامونی سالن به طول ۱۶۰ متر و ارتفاع دو متر احداث و محوطه مقابل سالن نیز با استفاده از ۲۰۰ تن آسفالت، آسفالت‌ریزی شده است.

شهردار منطقه ۲ تبریز افزود: کف‌سازی داخل سالن، نصب سکوهای تماشاگران و تجهیز سالن به امکانات و تجهیزات ورزشی نیز انجام شده است.

وی ادامه داد: سالن بدنسازی، رختکن، حمام و سرویس‌های بهداشتی از دیگر امکانات سالن ورزشی شهید هادی رزقی است و تجهیزاتی از جمله سبد استاندارد بسکتبال نیز در این مجموعه نصب شده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز در روز سه‌شنبه دهم شهریور، وی خاطرنشان کرد: قرار گرفتن این سالن در بلوار طوبی و همجواری آن با شهرک‌های یاغچیان و شمس‌آباد و دسترسی شهروندان شهرک پرواز به امکانات آن، می‌تواند در راستای بهینه‌سازی اوقات فراغت نوجوانان و جوانان ورزش‌دوست و توسعه فعالیت‌های ورزشی منطقه مؤثر باشد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها