جمعه ۱۳ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۳:۲۴
منبع: نمایندگی فارس
توقف صدور مجوزهای ترافیک‌زا در فاصله ۲۵۰ متری تقاطع‌های غیرهمسطح شیراز

توقف صدور مجوزهای ترافیک‌زا در فاصله ۲۵۰ متری تقاطع‌های غیرهمسطح شیراز

فارس (ایسنا) - دبیر شورای هماهنگی ترافیک استان فارس و معاون حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری از اتخاذ تصمیم برای جلوگیری از صدور مجوزهای تجاری و کاربری‌های ترافیک‌زا در فاصله ۲۵۰ متری تقاطع‌های غیرهمسطح شهر شیراز خبر داد.

آرش اسدپور جمعه ۱۳ شهریور در جلسه شورای هماهنگی ترافیک شهر شیراز، با اشاره به ضرورت توجه به ملاحظات ترافیکی در صدور مجوزهای مرتبط با فعالیت‌های تجاری و کاربری‌های ترافیک‌زا، گفت: بر اساس تصمیمات اتخاذشده، از صدور مجوزهای تجاری و کاربری‌های ترافیک‌زا در فاصله ۲۵۰ متری تقاطع‌های غیرهمسطح جلوگیری خواهد شد تا از افزایش بار ترافیکی در این محدوده‌ها و ایجاد اختلال در جریان عبور و مرور پیشگیری شود.

وی افزود: ارتقای ایمنی تردد شهروندان و کاهش حوادث رانندگی از مهم‌ترین اولویت‌های مدیریت ترافیک در شهر شیراز است و در این راستا، شناسایی و رفع نقاط حادثه‌خیز و پرتصادف با جدیت دنبال می‌شود.

بررسی نقاط پرتصادف شیراز

دبیر شورای هماهنگی ترافیک استان فارس با اشاره به بررسی حوادث رانندگی در این نشست، ادامه داد: وضعیت تصادفات و نقاط پرتصادف شهر شیراز بررسی و راهکارهای لازم برای کاهش حوادث و افزایش ایمنی معابر با همکاری دستگاه‌های مسئول مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

اسدپور همچنین از بررسی وضعیت تصادفات در محدوده زیرگذر گلستان خبر داد و گفت: این موضوع با هدف شناسایی عوامل مؤثر بر وقوع تصادفات و اتخاذ تدابیر لازم برای ارتقای ایمنی و بهبود شرایط تردد در این محدوده بررسی شد.

تأکید بر هماهنگی دستگاه‌های متولی ترافیک

وی با تأکید بر نقش هماهنگی و تعامل میان دستگاه‌های اجرایی و مجموعه‌های متولی حمل‌ونقل و ترافیک در حل مسائل موجود، گفت: تلاش می‌کنیم با هم‌افزایی دستگاه‌ها، تصمیمات اتخاذشده در شورای هماهنگی ترافیک با سرعت و دقت بیشتری اجرایی شود.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری فارس در پایان گفت: مدیریت هدفمند ترافیک، کاهش نقاط پرتصادف و ارتقای ایمنی معابر، نیازمند تداوم همکاری دستگاه‌های عضو شورای ترافیک و سایر دستگاه‌های مرتبط است و این موضوع به‌صورت مستمر در جلسات شورای هماهنگی ترافیک استان و شهر شیراز پیگیری خواهد شد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها