شنبه ۱۴ شهریور ۱۴۰۵ | ۰۸:۲۱
منبع: نمایندگی گلستان
فرماندار: استقرار مدارس غیردولتی در منازل ویلایی ترافیک گرگان را تشدید کرده است

فرماندار: استقرار مدارس غیردولتی در منازل ویلایی ترافیک گرگان را تشدید کرده است

گلستان (ایسنا) - فرماندار گرگان با اشاره به چالش کمبود فضای آموزشی دولتی در این شهرستان گفت: استقرار برخی مدارس غیردولتی در خانه‌های ویلایی و محدودیت معابر اطراف این مدارس، به‌ویژه در جنوب شهر، از عوامل تشدیدکننده مشکلات ترافیکی است.

علی نصیبی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: یکی از چالش‌های شهرستان گرگان، کمبود فضای آموزشی دولتی است و این مسئله به‌ویژه در مناطق جنوبی شهر، زمینه صدور مجوز فعالیت برخی مدارس غیردولتی را در این مناطق فراهم کرده است.

وی با بیان اینکه بسیاری از مدارس غیردولتی در خانه‌های ویلایی مستقر هستند، افزود: در برخی موارد، کوچه‌ها و معابر اطراف این مدارس ظرفیت لازم برای توقف خودروها و حجم تردد ایجادشده را ندارند.

فرماندار گرگان گفت: تلاش کرده‌ایم در سال جاری فعالیت بخشی از مدارس غیردولتی در مناطق پرترافیک محدود و به سمت سایر مناطق شهر هدایت شود تا بخشی از بار ترافیکی کاهش پیدا کند.

نصیبی در ادامه با اشاره به برخی اقدامات انجام‌شده برای مدیریت ترافیک مدارس گفت: سال گذشته موضوع شناور شدن ساعت آغاز به کار مدارس اجرا شد و سال جاری نیز تلاش شده است برخی مدارس به‌ویژه در جنوب شهر گرگان برای کاهش مشکلات ترافیکی از ظرفیت پارکینگ استفاده کنند.

وی با بیان اینکه رفع معضل ترافیک گرگان نیازمند اقدامات تحول‌گرایانه و شجاعانه است، افزود: اقداماتی همچون تغییر ساعت مدارس یا ساماندهی پارک خودروها بیشتر نقش مُسکِن دارند و تنها می‌توانند از شدت مشکلات بکاهند.

فرماندار گرگان در پایان گفت: موضوع احداث و راه‌اندازی پارکینگ‌های جدید در سطح شهر نیز با جدیت از طریق شهرداری پیگیری می‌شود و امیدواریم با توجه به دغدغه مدیران استان، اقدامات و مطالعات انجام‌شده، شاهد اجرای راهکارهای اساسی برای کاهش ترافیک شهر گرگان باشیم.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها