یکشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۲:۳۷
منبع: نمایندگی فارس
مدرسه عالی حکمرانی فارس به «دانشگاه امین ولایت» ارتقا می‌یابد

رئیس مدرسه:

مدرسه عالی حکمرانی فارس به «دانشگاه امین ولایت» ارتقا می‌یابد

فارس (ایسنا) - رئیس مدرسه عالی حکمرانی شهید بهشتی فارس از برنامه‌ریزی برای ارتقای این مجموعه به «دانشگاه امین ولایت» با هدف تربیت مدیرانی در تراز تمدن نوین اسلامی و کادرسازی برای جهان اسلام خبر داد و گفت: این مدرسه با هدف تقویت قدرت حل مسئله و افزایش توانمندی عملیاتی مدیران، تربیت نیروهای جهادی و تخصصی را دنبال می‌کند.

محمدرضی حدائق امروز یکشنبه ۱۵ شهریور در نشست تبلیغات اسلامی استان فارس با اشاره به سابقه فعالیت مدرسه عالی حکمرانی شهید بهشتی در استان گفت: پس از تأکیدات رهبر انقلاب اسلامی مبنی بر ضرورت تربیت مدیرانی در تراز انقلاب اسلامی و رفع خلأ موجود در نظام آموزشی کشور، دانشگاه عالی دفاع ملی مأموریت یافت طرح جامع مدرسه عالی حکمرانی شهید بهشتی را تدوین و اجرایی کند.

وی افزود: این مجموعه که از سال ۱۳۹۷ فعالیت خود را آغاز کرده است، به‌عنوان بازوی دانشگاه عالی دفاع ملی و با بهره‌گیری از الگوهای مدیریت اسلامی و انقلابی، در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری به تربیت کارشناسان و مدیران راهبردی می‌پردازد.

حدائق ادامه داد: با توجه به ضرورت شناسایی و استعدادیابی نیروهای جوان و متعهد، از سال ۱۴۰۱ و در پی رایزنی با مدیریت وقت استان، مدرسه عالی حکمرانی در استان فارس راه‌اندازی شد که در حال حاضر تنها شعبه این مرکز در سطح کشور است.

رئیس مدرسه عالی حکمرانی شهید بهشتی فارس گفت: این مدرسه تاکنون ۶ دوره آموزشی برگزار کرده و هم‌اکنون نیز مشغول تربیت مدیران شهرداری و کارمندان جوان مستعد در قالب دوره‌های ارتقای توانمندی مدیریتی است؛ برنامه‌هایی که با هدف کادرسازی و تربیت مدیرانی انجام می‌شود که بتوانند با تکیه بر اصول حکمرانی متعالی، در عرصه‌های مدیریتی کشور نقش‌آفرین باشند.

تمرکز بر تربیت مدیران جهادی و تقویت قدرت حل مسئله

وی با تأکید بر ضرورت تغییر الگوی مدیریت در کشور، درباره رویکرد مدرسه عالی حکمرانی شهید بهشتی برای تربیت مدیران جهادی گفت: هدف این مجموعه، تربیت مدیرانی است که فراتر از محدودیت‌های مادی و منابع موجود، بر پایه مدیریت الهی و حل مسئله عمل کنند.

حدائق با انتقاد از مدل‌های مدیریتی متکی به منابع مادی و فلسفه‌های سکولار که در مواجهه با کمبودها دچار درماندگی می‌شوند، بر ضرورت پیوند میان علم تجربی و علم الهی تأکید کرد و افزود: برخلاف مدیریت‌های صرفاً مادی، مدیریت اسلامی و انقلابی با الگوبرداری از سبک رهبری امام خمینی(ره) و امام خامنه‌ای و تکیه بر بصیرت و هدایت الهی، توانسته است در سخت‌ترین شرایط تحولات بزرگ ایجاد کند.

وی درباره ساختار مدیریتی این مرکز نیز گفت: مدرسه عالی حکمرانی در استان فارس تحت نظارت نماینده ولی‌فقیه و با هدایت یک شورای راهبری متشکل از اساتید برجسته، مدیران ارشد دانشگاهی و مسئولان نظام، فعالیت خود را دنبال می‌کند.

حدائق همچنین از تلاش برای رفع خلأ منابع آموزشی در حوزه مدیریت اسلامی خبر داد و گفت: برای جلوگیری از انحراف و تأمین محتوای اصیل، تمامی بیانات و سفارشات مکتوب امام انقلاب در زمینه مدیریت جهادی و انقلابی گردآوری و موضوع‌بندی شده است تا به‌عنوان منبع اصلی آموزشی مورد استفاده قرار گیرد.

فعالیت چهار گروه آموزشی با بهره‌گیری از ۵۰ استاد حوزه و دانشگاه

وی با اشاره به گروه‌های آموزشی این مدرسه گفت: با بهره‌گیری از حدود ۵۰ استاد برجسته در حوزه‌های علمیه و دانشگاه، چهار گروه آموزشی اصلی شامل اصول اعتقادی و اخلاق، بصیرت و مسائل سیاسی، مدیریت و رهبری و نظام اداری تشکیل شده است.

رئیس مدرسه عالی حکمرانی شهید بهشتی فارس افزود: در حوزه نظام اداری، هدف این است که مدیران به جای دور زدن قوانین، از آنها برای مدیریت هوشمندانه استفاده کنند.

حدائق با اشاره به چالش‌های نوین پیش روی مدیران بر ضرورت تسلط آنان بر ابزارهای روز تأکید کرد و گفت: همان‌طور که دشمنان از هوش مصنوعی برای طراحی عملیات‌های خود استفاده می‌کنند، ما نیز باید با تسلط بر این ابزارها و فناوری‌های نوین، در مسیر کارهای الهی و پیشبرد اهداف نظام، از آنها به بهترین نحو بهره ببریم.

حرکت فارس به سمت تربیت مدیران تراز تمدن نوین اسلامی

حدائق در تشریح برنامه‌های آینده مدرسه عالی حکمرانی استان فارس، از برنامه‌ریزی برای تبدیل این مجموعه به «دانشگاه امین ولایت» خبر داد و گفت: با نظر مساعد نماینده ولی‌فقیه در استان فارس، تصمیم بر آن شده است که این مدرسه به «دانشگاه امین ولایت» ارتقا یابد تا با تربیت مدیرانی در تراز تمدن نوین اسلامی، مأموریت کادرسازی برای جهان اسلام را محقق سازد.

وی با بیان اینکه هدف اصلی این مدرسه تقویت قدرت حل مسئله در مدیران است، افزود: متأسفانه فرهنگ مدیریتی کشور به دلیل تأثیرپذیری از مدل‌های سکولار و مادی، در مواجهه با چالش‌ها اغلب دچار انفعال و بهانه‌جویی می‌شود، در حالی که مدیریت جهادی و اسلامی که برگرفته از سیره امامین انقلاب است، راهکار برون‌رفت از این بن‌بست و مبنای اصلی آموزشی در این دوره‌هاست.

رئیس مدرسه عالی حکمرانی شهید بهشتی فارس تصریح کرد: در این مجموعه به دنبال مدرک‌گرایی نیستیم، بلکه هدف اصلی افزایش توانمندی عملیاتی مدیران برای پیشبرد اهداف نظام اسلامی است.

حدائق تأکید کرد: چشم‌انداز این مجموعه، تربیت مدیرانی در تراز تمدن نوین اسلامی است و ارتقای مدرسه عالی حکمرانی فارس به «دانشگاه امین ولایت» در همین راستا دنبال می‌شود تا این مرکز بتواند مأموریت کادرسازی برای جهان اسلام را محقق کند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها