دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۵ | ۰۷:۳۵
منبع: نمایندگی لرستان
جریمه ۴۹ میلیارد ریالی برای قاچاق تجهیزات آزمایشگاهی در الیگودرز

جریمه ۴۹ میلیارد ریالی برای قاچاق تجهیزات آزمایشگاهی در الیگودرز

لرستان (ایسنا) - مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان از جریمه ۴۹ میلیارد و ۵۷۹ میلیون ریالی از قاچاقچی لوازم آزمایشگاه خبر داد.

قهرمان شاهی گفت: شعبه اول بدوی و ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی شهرستان الیگودرز به پرونده لوازم آزمایشگاه به ارزش ۴۹ میلیارد و ۵۷۹ میلیون ریال رسیدگی کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی تعزیرات حکومتی لرستان افزود: شعبه با بررسی مدارک موجود در پرونده و به دلیل ارائه نشدن اسناد و مدارک قانونی، تخلف قاچاق را محرز و متخلف را به پرداخت ۴۹ میلیارد و ۵۷۹ میلیون ریال جزای نقدی برابر ارزش تخلف محکوم کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از تعزیرات حکومتی لرستان در روز دوشنبه ۱۶ شهریور، شاهی گفت: شعبه  بر اساس ماده ۳۸۳ و تبصره یک ماده ۱۴۸ قانون آیین دادرسی کیفری از کامیون، رفع توقیف و با اضافه شدن در مجموع متخلف را به پرداخت ۴۹ میلیارد و ۵۷۹ میلیون ریال جریمه کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان افزود: ماموران نیروی انتظامی الیگودرز از یک کامیون این محموله را به ظن قاچاق کشف و پرونده این تخلف را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها