سه‌شنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۵ | ۰۸:۳۳
آمادگی دانشگاه امام رضا (ع) برای هر دو سناریوی آموزش حضوری و مجازی در سال تحصیلی جدید

رییس دانشگاه اعلام کرد

آمادگی دانشگاه امام رضا (ع) برای هر دو سناریوی آموزش حضوری و مجازی در سال تحصیلی جدید

خراسان رضوی (ایسنا) - رئیس دانشگاه امام رضا(ع) گفت: پیش بینی‌های لازم برای اجرای دو سناریوی آموزش حضوری و مجازی به دلیل عدم قطعیت موجود انجام شده است.

ابراهیم دانشی‌فر درگفت‌وگو با ایسنا با اشاره به برنامه های پیش بینی شده دانشگاه امام رضا برای شروع سال تحصیلی جدید، اظهار کرد: برگزاری جلسات توجیهی و تبیینی ویژه اساتید با هدف تبیین نقش تربیتی و اجتماعی اساتید و اعلام انتظارات و ماموریت‌های تربیتی دانشگاه توسط گروههای مختلف آموزشی جزو اولین اولویت‌هاست.

رئیس دانشگاه امام رضا(ع) با تاکید بر اینکه تشکیل به موقع و سریع تیم اجرایی مصاحبه، تدوین شاخص‌ها و معیارها و شناسایی تیم ارزیابی با توجه به تصویب پذیرش شرایط خاص برای کلیه رشته‌ها و محدودیت زمان بسیار حائز اهمیت است، تصریح کرد: تجهیز و راه‌اندازی سایت رایانه برای دانشجویان دکتری، تدوین بایسته‌های رفتاری تیم تکریم و استقبال دانشجویان و توجیه نیروهای مورد نظر و تهیه کلیپ با موضوع امید آفرینی و خودباوری با محوریت گفت‌وگو با نخبگان دانشگاه نیز در دستورکار است. 

دانشی‌فر خاطرنشان کرد: آماده سازی فضاهای فیزیکی، محیط سبز، فضای سلف سرویس و محیط آموزشی برای استقبال از دانشجویان در سال تحصیلی جدید، آماده سازی فضای خوابگاهی برای اسکان و پذیرش دانشجویان غیربومی، برنامه ریزی برای برپایی نمایشگاه معرفی کانون‌ها و انجمن‌ها در فضای دانشگاه و برنامه‌ریزی برای برگزاری آیین دانش‌آموختگان دانشگاه در حرم مطهر رضوی از برنامه‌های دانشگاه امام رضا(ع) برای سال تحصیلی جدید است.

آمادگی دانشگاه امام رضا (ع) برای هردو سناریوی آموزش حضوری و مجازی سال تحصیلی جدید

وی با بیان اینکه برنامه ریزی برای اقدامات لازم جهت رفع مشکلات سامانه آموزش مجازی و آماده سازی برای احتمال بهره برداری در نیمسال اول سال تحصیلی جدید در حال آماده‌سازی است، عنوان کرد: اقدام برای تعمیر، اصلاح یا جایگزینی ویدئوپروژکتورهای معیوب و ضعیف دانشگاه، فضاسازی و زیباسازی محیطی در واحدهای مختلف آموزش و برنامه ریزی جهت ارائه دروس نیمسال اول ۱۴۰۵ در سامانه آموزش دانشگاه که حدود ۲۸۰۰ کد درسی را شامل می‌شود از دیگر اقدامات در دست پیگیری دانشگاه است‌.

رئیس دانشگاه امام رضا(ع) ادامه داد: برگزاری جلسات ارزیابی و جذب حدود ۱۵۰ استاد جدید مدعو، مصاحبه با ۲۰۰ نفر متقاضی دکتری و ثبت نام و پذیرش ۲۵ دانشجوی دکتری در سال ۱۴۰۵، برنامه ریزی و آماده سازی ملزومات ثبت نام دانشجویان ورودی جدید مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد اعم از دانشجویان ایرانی و غیر ایرانی و برنامه ریزی اجرای میز خدمت با هدف تکریم، تسهیل و تسریع در فرایند آموزشی از دیگر اقدامات است.

دانشی‌فر با بیان اینکه پیش بینی‌های لازم برای اجرای دو سناریوی آموزش حضوری و مجازی  به دلیل عدم قطعیت موجود انجام شده است، عنوان کرد: به همین دلیل رفع نواقص دسترسی به شبکه در اپراتورهای مختلف در حال انجام است. همچنین برنامه ریزی و برگزاری مصاحبه دانشجویان جدید الورود با هماهنگی سازمان سنجش برای همه رشته و گرایش‌ها در بازه نیمه آبان‌ماه که پیش‌بینی مصاحبه برای ۵۵۰۰ الی ۶۰۰۰ نفر متقاضی می‌شود، در حال انجام است‌.

وی گفت: برنامه‌ریزی و استقبال از دانشجویان نوورود در حرم مطهر رضوی در نیمه دوم آبان‌ماه با پیش بینی ۲۸۰۰ نفر دانشجوی ثبت نامی جدید، برنامه‌ریزی و برگزاری آیین دانش آموختگی در حرم مطهر رضوی در انتهای مهرماه با حضور تولیت آستان قدس رضوی که پیش بینی شرکت ۱۲۰۰ دانشجو و حضور ۲۸۰۰ نفر خانواده همراه ایشان و برنامه‌ریزی و انجام پایش سلامت روان دانشجویان ثبت نامی که حدود ۲۸۰۰ نفر هستند، از دیگر برنامه‌های دانشگاه است.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها