پنجشنبه ۲۶ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۱:۲۶
منبع: نمایندگی کرمانشاه
قهرمانی کرمانشاه در رقابت‌های لیگ برتر کونگ‌فو بانوان ایران

قهرمانی کرمانشاه در رقابت‌های لیگ برتر کونگ‌فو بانوان ایران

کرمانشاه (ایسنا) - رئیس هیات کونگ فو استان کرمانشاه از قهرمانی کرمانشاه در رقابت‌های لیگ برتر کونگ فو بانوان ایران در بخش بزرگسالان خبر داد.

مجتبی همتیان در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به پایان رقابت‌های لیگ برتر کونگ فو بانوان کشور، اظهار کرد: این رقابت‌ها در سه رده سنی بزرگسالان، جوانان و نوجوانان برگزار شد که از کرمانشاه دو تیم در بخش بزرگسالان و جوانان حضور داشتند. 

وی افزود: دور رفت این رقابت‌ها به میزبانی چالوس و دور برگشت آن نیز به میزبانی اراک برگزار شد که در پایان کرمانشاه عنوان قهرمانی را کسب کرد.  

رئیس هیات کونگ فو استان کرمانشاه با بیان اینکه رقابت‌های مرحله برگشت و نهایی صبح امروز( پنج شنبه، ۲۶ شهریور) به پایان رسید، عنوان کرد: در رقابت‌های بخش بزرگسالان تیم کرمانشاه توانست با غلبه بر حریفان عنوان قهرمانی را از آن خود کند. 

وی ادامه داد: تیم کونگ فو کرمانشاه سال گذشته در حالی که با تیم اصفهان هم امتیاز شده بود، با شمارش تعداد پیروزی‌ بازی‌های انفرادی دو تیم، در جایگاه دوم ایران قرار گرفته بود، اما امسال توانست عنوان قهرمانی را کسب کند. 

همتیان خاطرنشان کرد: تیم کونگ فو بانوان کرمانشاه در رده سنی بزرگسالان در بین ۱۸ تیم حاضر در این رقابت‌ها توانست این عنوان را بدست آورد. 

وی افزود: در بخش جوانان نیز تیم کونگ فو بانوان کرمانشاه توانست عنوان سومی را در رقابت‌های لیگ برتر کسب کند، درحالیکه سال گذشته این تیم در رده چهارم رقابت‌های لیگ قرار گرفته بود. 

رئیس هیات کونگ فو کرمانشاه بااشاره به تاثیر حضور تیم‌های کرمانشاه در رقابت‌های لیگ برتر کونگ فو بانوان بر توسعه این رشته، عنوان کرد: با وجود اینکه هیات درآمدی ندارد، اما با سختی توانستیم امسال هم در رقابت‌های لیگ حضور داشته باشیم تا کونگ فو بانوان استان، پرچم کرمانشاه را در کشور بلند نگه دارد. 

وی ضمن قدردانی از حمایت‌های نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: حمایت‌های آقای رنجبر و هماهنگی‌هایی که ایشان با استان‌های میزبان در مرحله رفت و برگشت لیگ برتر کونگ فو بانوان داشتند، باعث شد تا تیم‌های کرمانشاه در این رقابت‌ها شرایط خوبی داشته باشند.

همتیان در ادامه به در پیش بودن رقابت‌های لیگ برتر کونگ فو آقایان هم اشاره کرد و افزود: تلاش داریم برای این رقابت‌ها نیز در بخش بزرگسالان یک تیم از کرمانشاه اعزام کنیم.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان‌ها