دوشنبه ۶ مهر ۱۴۰۵ | ۱۲:۳۰
منبع: نمایندگی سیستان و بلوچستان
طرح انتقال آب از منابع زیرزمینی نایگون به بمپور در سال جاری آغاز می‌شود

معاون مهندسی آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان:

طرح انتقال آب از منابع زیرزمینی نایگون به بمپور در سال جاری آغاز می‌شود

سیستان و بلوچستان (ایسنا) - معاون مهندسی و توسعه شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان از اجرای طرح انتقال آب از منابع زیرزمینی نایگون به طول ۲۵ کیلومتر خبر داد و گفت: برای اجرای این طرح، تاکنون خرید و حمل ۱۳ کیلومتر لوله به قطر ۵۰۰ میلی‌متر انجام شده است.

علیرضا نارویی در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: با هدف رفع تنش آبی بمپور، بازدید میدانی مشترکی با کارشناسان شرکت آب منطقه‌ای انجام و منابع آب زیرزمینی قابل استحصال و گزینه‌های حفر چاه‌های جدید بررسی شد.

وی همچنین از پیشرفت بیش از ۹۵ درصدی مخزن ۵ هزار مترمکعبی شهر بمپور خبر داد و افزود: با تکمیل ایستگاه پمپاژ و دیوار پیرامونی، این مخزن با ظرفیت ۵ هزار مترمکعب به شبکه توزیع متصل و آماده بهره‌برداری خواهد شد.

نارویی خاطرنشان کرد: این اقدامات با هدف تقویت زیرساخت‌های تأمین، انتقال و ذخیره آب و ارتقای پایداری شبکه آبرسانی بمپور در حال اجراست.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها