سه‌شنبه ۷ مهر ۱۴۰۵ | ۱۴:۲۷
سرمایه‌گذاری ۲۲۰ میلیارد ریالی برای امنیت شهرک‌های صنعتی خراسان‌ شمالی 

سرمایه‌گذاری ۲۲۰ میلیارد ریالی برای امنیت شهرک‌های صنعتی خراسان‌ شمالی 

خراسان شمالی (ایسنا) - مدیر HSEE شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان شمالی با اشاره به رویکرد جدی مدیریت شرکت در حفظ و صیانت از سرمایه‌های ملی، خاطرنشان کرد: با تخصیص اعتباری بالغ بر ۲۲۰ میلیارد ریال جهت راهبری ایستگاه‌ها و نگهداری تجهیزات، تلاش شده است تا سطح آمادگی‌ها همواره در بالاترین استاندارد ممکن حفظ شود.

عظیم رضوانی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: اجرای مانورهای عملیاتی با سناریوهای پیچیده از جمله اطفای حریق جامدات و مایعات و عملیات نجات مصدومان محبوس در طبقات در شهرک های صنعتی طراحی شده است تا دقت، سرعت عمل و هماهنگی تیم‌های واکنش سریع در شرایط بحرانی به چالش کشیده شود.

وی گفت: در حال حاضر با بهره‌گیری از چهار ایستگاه فعال، بیش از ۱۷ نیروی متخصص آتش‌نشانی و چهار دستگاه خودروی عملیاتی، پوشش کامل و آماده‌باش ۲۴ ساعته در شهرک‌های صنعتی «بیدک»، «شیروان»، «فاروج» و «اسفراین» تضمین شده است.

رضوانی افزود: کارآمدی این سیستم‌های پیشگیرانه در شش‌ماه نخست سال جاری با مهار موفقیت‌آمیز سه حریق عملیاتی در شهرک‌های صنعتی بیدک، شیروان و فاروج به اثبات رسیده است.

وی ادامه داد: علاوه بر اقدامات عملیاتی، رویکرد پیشگیرانه این شرکت با جدیت ادامه دارد؛ به گونه‌ای که ممیزی‌های تخصصی واحدهای صنعتی جهت شناسایی ریسک‌ها و ارزیابی واحدهای پرخطر با هدف پیشگیری از بروز حوادث احتمالی، به‌طور مستمر در دستور کار قرار دارد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها