جمعه ۱۰ مهر ۱۴۰۵ | ۰۹:۰۵
منبع: نمایندگی لرستان
شناسایی و جمع‌آوری ۱۵۹ مورد برق غیرمجاز در لرستان

شناسایی و جمع‌آوری ۱۵۹ مورد برق غیرمجاز در لرستان

لرستان (ایسنا) - مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق لرستان از اجرای بیست‌وهشتمین مانور سراسری طرح مهتاب در محدوده مدیریت توزیع برق خرم‌آباد ۲ و شناسایی و جمع‌آوری ۱۵۹ مورد برق غیرمجاز خبر داد.

شیرزاد جمشیدی اظهار کرد: بیست‌وهشتمین مانور سراسری طرح مهتاب روز پنجشنبه ۹ مهرماه با هدف مدیریت هوشمند تلفات انرژی برق، شناسایی و جمع‌آوری مصادیق استفاده غیرمجاز از شبکه و ارتقای بهره‌وری شبکه توزیع، در محدوده مدیریت توزیع برق خرم‌آباد ۲ اجرا شد.

وی افزود: در این مانور، ۳۹ اکیپ عملیاتی در بخش‌های جمع‌آوری برق غیرمجاز، تست و بازرسی، نصب و تعویض کنتور فعالیت داشتند و اقدامات مختلفی برای شناسایی و اصلاح موارد غیرمجاز و ساماندهی وضعیت شبکه انجام شد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق لرستان با اشاره به اقدامات انجام‌شده در این عملیات گفت: در جریان اجرای طرح مهتاب، ۱۵۹ مورد برق غیرمجاز مشهود و نامشهود شناسایی، اصلاح و جمع‌آوری و همچنین ۱۲۸ متر کابل مربوط به مکان‌های دارای برق غیرمجاز جمع‌آوری شد.

جمشیدی ادامه داد: در این مانور همچنین ۹ دستگاه ماینر غیرمجاز شناسایی و جمع‌آوری شد که این اقدام در راستای صیانت از شبکه برق و جلوگیری از مصرف غیرمجاز انرژی صورت گرفت.

وی از نصب ۹۰ انشعاب جدید و ۶۴ انشعاب غیر دائم خبر داد و افزود: در راستای ارتقای دقت اندازه‌گیری و اصلاح تجهیزات شبکه، ۱۶ دستگاه شمارشگر نصب و ۶۸ دستگاه کنتور معیوب نیز تعویض شد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق لرستان خاطرنشان کرد: در این عملیات همچنین ۴۰ مورد فیوز محدودکننده نصب و ۴۲ انشعاب کشاورزی مورد تست و بازرسی قرار گرفت.

وی با اشاره به بازرسی از اماکن مذهبی اظهار کرد: ۲۸ انشعاب مربوط به مساجد و اماکن مذهبی نیز در جریان این مانور مورد تست و بررسی قرار گرفت.

جمشیدی اضافه کرد: در ادامه اقدامات انجام‌شده، ۵ انشعاب مربوط به دستفروشان و خودروهای سیار که به‌صورت غیرمجاز از شبکه برق استفاده می‌کردند، شناسایی و جمع‌آوری شد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع برق لرستان جمعه ۱۰ مهر، وی همچنین گفت: تست و بازرسی اماکن تجاری، چاه‌های کشاورزی، پاکسازی ورودی‌های شهرها و محورهای روستایی و نصب فیوزهای محدودکننده از دیگر اقدامات انجام‌شده در بیست‌وهشتمین مانور سراسری طرح مهتاب بود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق لرستان در پایان تأکید کرد: اجرای مستمر طرح مهتاب نقش مؤثری در کاهش تلفات غیر فنی، شناسایی مصارف غیرمجاز، صیانت از تجهیزات و شبکه توزیع و افزایش پایداری شبکه برق دارد و این اقدامات با جدیت و برنامه‌ریزی در سطح استان ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان‌ها