شنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۵ | ۱۶:۰۱
باغ‌مدرسه خلیج‌ فارس قشم به مرکز آموزشی و تربیتی تبدیل شد

باغ‌مدرسه خلیج‌ فارس قشم به مرکز آموزشی و تربیتی تبدیل شد

هرمزگان (ایسنا) - نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی تبدیل مجموعه باغ‌مدرسه خلیج‌ فارس به یک مرکز آموزشی و تربیتی را اقدامی ارزشمند و در راستای انتفاع عمومی دانست و از رویکرد مدیرعامل و مجموعه مدیریتی سازمان منطقه آزاد قشم در قرار دادن این زیرساخت در خدمت مردم و دانش‌آموزان قدردانی کرد.

احمد مرادی امروز شنبه ۱۱ مهر در آیین افتتاح باغ‌مدرسه دخترانه خلیج‌ فارس قشم با اشاره به اهمیت گسترش زیرساخت‌های آموزشی در این جزیره اظهار کرد: امروز که این فضا رسماً در اختیار آموزش و پرورش و فرآیند تعلیم و تربیت قرار گرفته، شاهد اقدامی شایسته و ماندگار هستیم، رویکردی که نشان می‌دهد می‌توان با نگاهی مسئولانه، ظرفیت‌های نهفته جزیره را شناسایی و آن را مستقیماً در خدمت منافع آحاد مردم قرار داد.

وی با اشاره به چالش‌ها و دغدغه‌های معیشتی مردم، تصریح کرد: مردم قشم مانند سایر نقاط کشور با مسائل و فشارهای اقتصادی مواجه‌اند؛ از این رو رسالت مسئولان ایجاب می‌کند که امکانات و داشته‌های جزیره به‌گونه‌ای هدایت و مدیریت شود که اقشار مختلف جامعه، بدون تبعیض، از برکات و مواهب آن بهره‌مند شوند.

نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی جزیره قشم را پیشانی و خط مقدم راهبردی کشور توصیف کرد و افزود: قشم دارای پتانسیل‌های بی‌شمار مادی و انسانی است و باید همت همگان بر این متمرکز باشد که این ظرفیت‌ها برای شتاب‌بخشی به توسعه پایدار جزیره و ارائه خدمت ملموس به مردم به‌کار گرفته شود.

مرادی در بخش دیگری از سخنان خود با تجلیل از هویت تاریخی و صبوری مردم قشم، خاطرنشان کرد: ساحل‌نشینان و مرزداران این جزیره در طول تاریخ مقاومت، اصالت و صلابت مثال‌زدنی خود را در تمام برهه‌ها به نمایش گذاشته‌اند و این ویژگی‌های والا، میراثی ارزشمند است که سینه به سینه و نسل به نسل منتقل شده است.

وی گفت: هدف غایی باید این باشد که فرزندان این خطه از آموزش و پرورش استاندارد، پویا و باکیفیت بهره‌مند شوند و همه طبقات اجتماعی فارغ از توان مالی‌شان، امکان استفاده عادلانه از این مجموعه را داشته باشند.

مرادی با یادآوری سوابق پیگیری‌های نظارتی درباره این بنا بیان کرد: در دوره‌های گذشته نمایندگی‌ام در مجلس، نسبت به نحوه ساخت و شائبه نوع کاربری این ساختمان تحقیق و تفحص و انتقادهایی را مطرح کرده بودم، چراکه این دغدغه وجود داشت مبادا چنین سرمایه‌ای به فضایی انحصاری برای اشخاص یا گروه‌های خاص بدل شود. امروز با تصمیمات اتخاذشده و اختصاص قطعی آن به حوزه تعلیم و تربیت، این نگرانی رفع شده و این تحول را حرکتی امیدآفرین، مثبت و ماندگار در سطح منطقه می‌دانیم.

پذیرش دانش‌آموزان در ۵ پایه و برنامه‌ریزی برای فازهای ساحلی

نماینده مردم هرمزگان: تبدیل این مجموعه به مرکز آموزشی، تصمیمی در جهت منافع مردم قشم است

آیین افتتاح این مجموعه آموزشی و تربیتی با حضور محمدرضا کلائی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم، فریدالدین حدادعادل مدیر مجتمع‌های آموزشی فرهنگ، احمد مرادی نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی، عبدالرزاق نریمانی دادستان عمومی و انقلاب قشم، حسین امیرتیموری فرماندار، جمعی از فرماندهان نظامی و انتظامی، مسئولان محلی و خانواده‌های دانش‌آموزان برگزار شد.

باغ‌مدرسه دخترانه خلیج‌فارس در نخستین گام فعالیت خود، پذیرای دانش‌آموزان در دوره‌های پیش‌دبستانی، اول ابتدایی، پایه هفتم (متوسطه اول) و دو رشته علوم تجربی و علوم انسانی پایه دهم (متوسطه دوم) خواهد بود. بر پایه مدل توسعه‌ای پیش‌بینی‌شده برای این مدرسه، سالانه یک پایه به هر مقطع افزوده می‌شود؛ به‌گونه‌ای که در سال تحصیلی آتی پایه‌های دوم ابتدایی، هشتم متوسطه اول و یازدهم متوسطه دوم نیز زیر پوشش پذیرش قرار می‌گیرند.

این مجموعه افزون بر فرآیندهای رسمی آموزشی، تمرکز ویژه‌ای بر آموزش‌های مهارتی، مکمل و توسعه نشاط جسمی دانش‌آموزان دارد، به‌نحوی‌ که احداث فضاهای چندمنظوره ورزشی، استخر و زمین‌های تخصصی استاندارد در دستور کار قرار گرفته و در فازهای توسعه‌ای بعدی نیز زیرساخت‌های فعالیت‌های ورزشی ساحلی اجرا خواهد شد.

همچنین بر اساس راهبرد اعلام‌شده، امکان بهره‌برداری عموم ساکنان جزیره از برخی زیرساخت‌های ورزشی و رفاهی این مجموعه در ساعاتی خارج از نوبت فعالیت آموزشی دانش‌آموزان فراهم خواهد شد تا این سرمایه در خدمت اهالی جزیره نیز باشد.

این مجموعه آموزشی و تربیتی با شعار «اینجا رؤیاهایت را زندگی کن» و با ادای احترام به یاد و نام شهدای سرافراز خلیج‌ فارس، فعالیت رسمی خود را در قشم آغاز کرد.

نماینده مردم هرمزگان: تبدیل این مجموعه به مرکز آموزشی، تصمیمی در جهت منافع مردم قشم است

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها