دوشنبه ۱۳ مهر ۱۴۰۵ | ۱۱:۲۲
بیش از ۳.۳ میلیون تن کالا در بوشهر جابه‌جا شد

بیش از ۳.۳ میلیون تن کالا در بوشهر جابه‌جا شد

بوشهر (ایسنا) - معاون حمل‌ونقل اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان بوشهر از جابه‌جایی بیش از ۳.۳ میلیون تن کالا در این استان خبر داد و گفت: یک میلیون و ۵۶۱ هزار تن از کالاهای جابه‌جا شده را محموله‌های شیمیایی تشکیل داده‌اند.

مهدی شهابی دوشنبه ۱۳ مهر در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بخش قابل توجهی از کالاهای جابه‌جا شده در این مدت مربوط به محموله‌های شیمیایی بوده که حجم آن به یک میلیون و ۵۶۱ هزار تن رسیده است.

وی افزود: در این مدت همچنین یک میلیون و ۳۱۱ هزار تن انواع اقلام ساختمانی و معدنی و ۴۴۱ هزار تن محصولات کشاورزی از طریق ناوگان حمل‌ونقل جاده‌ای استان بوشهر جابه‌جا شده است.

معاون حمل‌ونقل اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان بوشهر با اشاره به سهم حمل‌ونقل درون‌استانی گفت: از مجموع کالاهای جابه‌جا شده، یک میلیون و ۶۲۹ هزار تن مربوط به حمل‌ونقل درون‌استانی بوده که شهرستان عسلویه بیشترین سهم را در این بخش به خود اختصاص داده است.

شهابی همچنین از جابه‌جایی ۱۴۴ هزار تن کالای اساسی در استان خبر داد و اظهار کرد: انتقال به‌موقع کالاهای اساسی و تأمین نیاز مناطق مختلف استان از اولویت‌های حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای است.

وی با اشاره به ظرفیت‌های بخش حمل‌ونقل باری استان بوشهر گفت: در حال حاضر ۲۰۷ شرکت در حوزه حمل‌ونقل باری استان فعالیت می‌کنند و چهار هزار و ۴۶۰ دستگاه خودروی ناوگان باری نیز در این بخش فعال است.

شهابی ادامه داد: جابه‌جایی کالا در استان با بهره‌گیری از ظرفیت ۶ هزار و ۸۸ راننده انجام می‌شود که نشان‌دهنده گستردگی شبکه حمل‌ونقل باری و نقش آن در پشتیبانی از فعالیت‌های اقتصادی استان است.

معاون حمل‌ونقل اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان بوشهر تأکید کرد: مدیریت بهینه ناوگان و تسهیل در جابه‌جایی کالاهای اساسی با هدف پایداری زنجیره تأمین، از اولویت‌های راهبردی این اداره کل در سال جاری است.

وی یادآور شد: استمرار فعالیت ناوگان حمل‌ونقل باری و هماهنگی میان دستگاه‌های مرتبط، نقش مهمی در تأمین به‌موقع کالا و پشتیبانی از بخش‌های مختلف اقتصادی استان دارد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها