چهارشنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۵ | ۱۰:۳۰
سفر دو روزه رئیس سازمان اورژانس کشور به یزد/ ۳ پایگاه اورژانس افتتاح می‌شود

سفر دو روزه رئیس سازمان اورژانس کشور به یزد/ ۳ پایگاه اورژانس افتتاح می‌شود

یزد (ایسنا) - رئیس سازمان اورژانس کشور در سفری دو روزه به استان یزد، ضمن افتتاح سه پایگاه اورژانس پیش‌بیمارستانی، از طرح‌ها و ظرفیت‌های اورژانس در شهرستان‌های مختلف استان بازدید می‌کند.

دکتر جعفر میعادفر رئیس سازمان اورژانس کشور طی روزهای ۱۶ و ۱۷ مهر به استان یزد سفر می‌کند و در جریان این سفر، پایگاه‌های اورژانس پیش‌بیمارستانی امامشهر یزد، ترکان و شهدای سبزدشت بافق را مورد بهره برداری قرار خواهد داد.

بازدید از ظرفیت‌ها و طرح‌های اورژانس پیش‌بیمارستانی در شهرستان‌های ابرکوه، مروست، خاتم، مهریز، بافق و بهاباد و همچنین بازدید از پایگاه اورژانس هوایی استان یزد از دیگر برنامه‌های میعادفر در این سفر دو روزه است.

به گزارش ایسنا و به نقل از وبدا یزد در روز چهارشنبه ۱۵ مهر، این سفر با هدف بررسی روند توسعه زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های اورژانس پیش‌بیمارستانی و افتتاح پروژه‌های جدید این حوزه در استان یزد انجام می‌شود.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان‌ها