جمعه ۱۷ مهر ۱۴۰۵ | ۱۰:۴۳
منبع: نمایندگی زنجان
برگزاری پنجمین جشنواره ماهی قزل‌آلای ماهنشان در جوار قلعه بهستان
عکس تزئینی است

برگزاری پنجمین جشنواره ماهی قزل‌آلای ماهنشان در جوار قلعه بهستان

زنجان (ایسنا) - رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان ماهنشان گفت: پنجمین جشنواره ماهی قزل‌آلای شهرستان ماهنشان با هدف معرفی ظرفیت‌های شیلاتی، گردشگری و میراث‌فرهنگی این شهرستان در جوار قلعه تاریخی بهستان برگزار شد.

نجفعلی عزیزی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به برگزاری پنجمین جشنواره ماهی قزل‌آلای شهرستان ماهنشان، اظهار کرد: این جشنواره روز پنجشنبه ۱۶ مهر با حضور نماینده مردم ماهنشان و ایجرود در مجلس شورای اسلامی، فرماندار ماهنشان، مدیرعامل شیلات استان زنجان، کارشناسان معاونت گردشگری و روابط عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان، نمایندگان صداوسیما، فعالان حوزه شیلات و گردشگری و جمعی از گردشگران برگزار شد.

وی با بیان اینکه برگزاری جشنواره‌های بومی و محلی می‌تواند به معرفی ظرفیت‌های گردشگری شهرستان کمک کند، افزود: برگزاری این جشنواره در جوار قلعه تاریخی بهستان فرصتی برای معرفی هم‌زمان ظرفیت‌های شیلاتی، گردشگری و میراث‌فرهنگی ماهنشان و ایجاد زمینه برای جذب گردشگران بود.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان ماهنشان ادامه داد: ماهنشان از ظرفیت‌های طبیعی، تاریخی و گردشگری متنوعی برخوردار است و توانمندی این شهرستان در حوزه پرورش ماهی قزل‌آلا نیز می‌تواند در کنار سایر ظرفیت‌ها به رونق اقتصادی و توسعه گردشگری منطقه کمک کند.

عزیزی گفت: برگزاری چنین رویدادهایی علاوه بر معرفی توانمندی‌های شهرستان، می‌تواند زمینه حمایت از تولیدکنندگان محلی و تقویت پیوند میان گردشگری و اقتصاد بومی را فراهم کند.

وی با اشاره به برگزیدگان پنجمین جشنواره ماهی قزل‌آلای ماهنشان، افزود: احسان جهانی، هادی مرنگی، مسلم نقی و حیدرعلی قربانی به‌عنوان نفرات برتر این جشنواره معرفی شدند.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان ماهنشان با اشاره به بخش‌های جانبی جشنواره، اظهار کرد: در حاشیه این رویداد، غرفه‌های عرضه و معرفی صنایع‌دستی و همچنین محصولات بومی و کشاورزی منطقه برپا شد و گردشگران و بازدیدکنندگان با بخشی از تولیدات و توانمندی‌های محلی شهرستان آشنا شدند.

وی افزود: عرضه و فروش ماهی قزل‌آلای زنده و ماهی پخته‌شده نیز از دیگر بخش‌های این جشنواره بود که مورد استقبال علاقه‌مندان قرار گرفت.

عزیزی خاطرنشان کرد: برگزاری این جشنواره در کنار قلعه تاریخی بهستان، ظرفیت‌های تولیدی، اقتصادی، گردشگری و صنایع‌دستی ماهنشان را در کنار یکدیگر معرفی کرد و می‌تواند به افزایش توجه به جاذبه‌های تاریخی و محصولات بومی شهرستان کمک کند.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان‌ها