شنبه ۱۸ مهر ۱۴۰۵ | ۰۹:۱۳
ترامپ محدودیت‌های اعمال شده بر هواپیمایی لبنان را لغو کرد

ترامپ محدودیت‌های اعمال شده بر هواپیمایی لبنان را لغو کرد

رئیس‌جمهور آمریکا محدودیت‌های اعمال شده بر هواپیمایی لبنان را لغو کرد.

به گزارش ایسنا، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا محدودیت‌های اعمال شده بر هواپیمایی لبنان را لغو کرد. این اقدام مورد استقبال سفارت لبنان در واشنگتن قرار گرفت.

طبق گزارش النشره، سفارت لبنان در واشنگتن از لغو محدودیت‌های اعمال شده بر روند پروازها میان لبنان و آمریکا و هموار شدن راه برای ازسرگیری پروازهای مستقیم میان دو کشور استقبال کرد.

سفارت لبنان اعلام کرد: این دستاورد مهم ثمره تلاش‌های مداوم سفارت آمریکا در بیروت و سفارت لبنان در واشنگتن است. همچنین منعکس کننده اعتماد به تدابیر امنیتی مقامات لبنان و عمق دوستی و روابط مستحکم میان آمریکا و لبنان است.

این سفارتخانه افزود: ازسرگیری پروازهای مستقیم هوایی بین لبنان و آمریکا روابط میان دو ملت را تقویت و افق‌های جدیدی را برای گردشگری و تجارت و سرمایه‌گذاری میان دو کشور ایجاد می‌کند.

ندا حماده، سفیر لبنان در واشنگتن نیز در این باره گفت: ما از رئیس جمهور ترامپ به خاطر لغو محدودیت‌های سفر هوایی در راستای آماده‌سازی برای از سرگیری پروازهای مستقیم بین لبنان و ایالات متحده سپاسگزاریم.

از سوی دیگر منابعی اعلام کردند اولین پرواز بین نیویورک و بیروت خواهد بود.

انتهای پیام

# جهان

آخرین اخبار جهان