شنبه ۱۸ مهر ۱۴۰۵ | ۰۹:۵۰
رایزنی خلیل الحیه و فیدان در آنکارا پیرامون تحولات فلسطین

رایزنی خلیل الحیه و فیدان در آنکارا پیرامون تحولات فلسطین

رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در دیدار با وزیر امور خارجه ترکیه در آنکارا، آخرین تحولات میدانی و انسانی در اراضی اشغالی و راه‌های توقف تجاوزات رژیم صهیونیستی را بررسی کرد.

به گزارش ایسنا، خلیل الحیه، رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس به همراه هیئتی از رهبران این جنبش با هاکان فیدان، وزیر امور خارجه ترکیه در آنکارا دیدار و گفت‌وگو کرد.

دو طرف در این نشست آخرین تحولات سیاسی، میدانی و انسانی در اراضی اشغالی فلسطین و نقش آنکارا در حمایت از حقوق ملت فلسطین را مورد بحث و بررسی قرار دادند. الحیه با تشریح اوضاع نوار غزه در سایه تداوم حملات رژیم صهیونیستی و تشدید بحران انسانی، بر نقش نهادهای بین‌المللی در ملزم کردن این رژیم به توافقات صورت‌گرفته، توقف نقض تعهدات و امدادرسانی به غزه تأکید کرد.

بررسی تشدید تنش‌ها توسط رژیم صهیونیستی در کرانه باختری، قدس اشغالی و مسجدالاقصی و نیز اقدامات این رژیم علیه اسرا از دیگر محورهای این گفت‌وگو بود.

الحیه همچنین با تأکید بر توجه حماس به تحقق وحدت ملی، بر آمادگی این جنبش جهت مشارکت در گفت‌وگوی جامع ملی برای بازسازی نهادها و توافق بر سر یک برنامه مشترک تأکید کرد و مواضع ترکیه و رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور این کشور را در حمایت از آرمان فلسطین ستود.

از سوی دیگر، وزیر امور خارجه ترکیه با تأکید بر تداوم رایزنی‌ها درباره تحولات فلسطین، بر پیگیری تلاش‌ها جهت توقف تجاوزات، اجرای توافق‌ها، تأمین نیازهای انسانی فوری و حمایت از وحدت ملی فلسطین تأکید کرد.

انتهای پیام

# جهان

آخرین اخبار جهان