شنبه ۱۸ مهر ۱۴۰۵ | ۰۹:۳۹
استاندار بوشهر: ۲۶۱ همت سرمایه‌گذاری در استان محقق شد

استاندار بوشهر: ۲۶۱ همت سرمایه‌گذاری در استان محقق شد

بوشهر (ایسنا) - استاندار بوشهر از تحقق ۲۶۱ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در استان از دهه فجر سال گذشته تا هفته دولت امسال خبر داد و گفت: بوشهر در این بازه زمانی به‌عنوان استان نخست کشور در حجم سرمایه‌گذاری معرفی شد.

ارسلان زارع شنبه ۱۸ مهر در نشست رئیس و اعضای کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مجلس شورای اسلامی با اعضای اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی بوشهر، با قدردانی از تلاش‌های بخش خصوصی در شرایط تحریم و جنگ اظهار کرد: فعالان اقتصادی استان از سال گذشته تاکنون، با وجود تشدید تحریم‌های ظالمانه، نقش مؤثری در استمرار تولید، توزیع و تجارت و خدمت‌رسانی به مردم ایفا کرده‌اند.

وی افزود: در ایام جنگ نیز شاهد افزایش تلاش‌ها و خدمات بخش خصوصی و دستیابی به دستاوردهای مهم در این حوزه بودیم.

استاندار بوشهر با اشاره به عملکرد دبیرخانه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی و اتاق بازرگانی استان بیان کرد: این مجموعه از ظرفیت کارشناسی مناسبی برخوردار است و در سال ۱۴۰۳ در شمار دبیرخانه‌های موفق و ممتاز کشور قرار گرفت؛ همچنین در ارزیابی سال گذشته، این شورا به‌عنوان شورای برتر کشور شناخته شد.

زارع با اشاره به روند تحقق مصوبات سفر رئیس‌جمهور به استان بوشهر در بهمن‌ماه ۱۴۰۳ گفت: بوشهر در زمینه تحقق حجم سرمایه‌گذاری‌ها عملکرد موفقی داشته است، به‌گونه‌ای که از دهه فجر سال گذشته تا هفته دولت امسال، با ثبت ۲۶۱ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری، در جایگاه نخست کشور قرار گرفت.

وی با قدردانی از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی که با وجود برخورداری از امکان سرمایه‌گذاری در سایر استان‌ها و حتی خارج از کشور، بوشهر را برای فعالیت اقتصادی انتخاب کرده‌اند، بر ضرورت حمایت از سرمایه‌گذاری و رفع موانع پیش‌روی فعالان اقتصادی تأکید کرد.

استاندار بوشهر توسعه دولت الکترونیک را از راهکارهای مهم بهبود فضای کسب‌وکار دانست و خاطرنشان کرد: توسعه خدمات الکترونیک علاوه بر افزایش شفافیت، می‌تواند به تسهیل و تسریع فرآیندهای اداری و بهبود روند فعالیت‌های اقتصادی منجر شود.

زارع با قدردانی از رئیس و اعضای کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مجلس شورای اسلامی برای حضور در جمع فعالان اقتصادی استان، ابراز امیدواری کرد تعامل و همکاری میان دستگاه‌های اجرایی، مجلس و بخش خصوصی زمینه رفع مشکلات و تقویت ظرفیت‌های اقتصادی بوشهر را فراهم کند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها