دوشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۵ | ۰۸:۵۷
منبع: نمایندگی اردبیل
تأکید فرماندار مشگین‌شهر بر ضرورت حل مشکلات کارگران درمانگاه فرهنگیان

تأکید فرماندار مشگین‌شهر بر ضرورت حل مشکلات کارگران درمانگاه فرهنگیان

اردبیل (ایسنا) - فرماندار مشگین‌شهر با تأکید بر ضرورت رسیدگی به مشکلات کارگران شاغل در درمانگاه فرهنگیان گفت: مشکلات این قشر باید با بهره‌گیری از ظرفیت‌های قانونی و اتخاذ راهکارهای کارشناسی برطرف شود.

مهدی بخشی ۲۰ مهر در جلسه کمیسیون کارگری شهرستان با اشاره به مشکلات کارگران شاغل در درمانگاه فرهنگیان اظهار کرد: این مسائل باید در سال‌های گذشته و در جلسات مشترک میان مدیریت آموزش‌وپرورش و تأمین اجتماعی مطرح و برای رفع آن‌ها راهکارهای کارشناسی ارائه می‌شد، اما این موضوع به‌درستی پیگیری نشده است.

وی افزود: مشکلات یاد شده در نتیجه، اکنون به‌عنوان چالشی مدیریتی در سطح شهرستان مطرح شده و موجب نارضایتی شاغلان این بخش شده است.

فرماندار مشگین‌شهر با تأکید بر ضرورت استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای حل مسائل کارگران بیان کرد: قوانین و مقررات حاکم بر دستگاه‌های اجرایی در کنار آیین‌نامه‌های مربوطه، بستر مناسبی برای رسیدگی به مشکلات مراجعان و گروه‌های هدف فراهم می‌کنند و مسائل کارگران درمانگاه فرهنگیان نیز باید در چارچوب قانون برطرف شود.

بخشی خاطرنشان کرد: رسیدگی به این مشکلات و اتخاذ تدابیر لازم برای رفع آن‌ها، زمینه افزایش رضایتمندی کارگران را فراهم خواهد کرد.

وی همچنین در جمع مدیران کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سایر مدیران دستگاه‌های اجرایی و شرکت آب و فاضلاب استان، از پرداخت معوقات کارگران بخش آبفا تا پایان آبان‌ ماه خبر داد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها