مهدی رضاییزاده غروب ۲۱ مهرماه در تشریح جزئیات این حادثه اظهار کرد: گزارش این آتشسوزی ساعت ۱۲:۵۷ ظهر امروز( سهشنبه) به سامانه آتشنشانی اعلام شد و بلافاصله نیروهای عملیاتی برای مهار حریق به محل اعزام شدند.
وی با اشاره به گستردگی این حادثه، افزود: با توجه به حجم مواد سوختی قاچاق در محل، عملیات اطفا با دشواریهایی همراه بود که با همکاری و حضور بهموقع نیروهای آتشنشانی شهرداریهای بم و بروات، نیروهای اعزامی از ارگ جدید، شرکتهای کرمانموتور و مدیرانخودرو، مجموعه عمران ارگ و دهیاریهای منطقه مدیریت شد.

رضاییزاده اظهار کرد: در مجموع ۲۵ خودروی آتشنشانی و حدود ۱۰۰ نیروی آتشنشان در این عملیات سنگین مشارکت داشتند که متأسفانه دو تن از نیروهای خدوم آتشنشانی در جریان مهار حریق دچار مصدومیت شدند اما حال عمومی آنها مساعد گزارش شده است.
رئیس سازمان آتشنشانی عمران ارگ در پایان تأکید کرد: خوشبختانه این حادثه تلفات جانی در پی نداشته و علت دقیق وقوع آن هماکنون از سوی کارشناسان در دست بررسی است.
انتهای پیام
