سه‌شنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۵ | ۱۷:۵۴
منبع: نمایندگی خوزستان
ضریب اشتغال مؤسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان ۶۷ درصد است

رئیس جهاد دانشگاهی استان:

ضریب اشتغال مؤسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان ۶۷ درصد است

خوزستان (ایسنا) - رئیس جهاد دانشگاهی خوزستان گفت: ضریب اشتغال این موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی استان بر اساس تحقیق انجام شده، ۶۷ درصد است؛ یعنی ۶۷ درصد از بچه‌هایی که اینجا دانش‌آموخته شدند، امروز در پست‌های مهم و کلیدی مشغول به کار هستند. 

قدرت‌الله شاکری‌نژاد، ۲۱ مهرماه در مراسم دانش‌آموختگی دانشجویان موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان، با تبریک این روز به دانش‌آموختگان و خانواده‌های آنان، اظهار کرد: امروز روز والدین دانش‌آموختگان نیز است، چون آن‌ها برای چنین روزی سرمایه‌گذاری کردند. 

وی افزود: امروز روز ما به عنوان اساتید و مسئولان دانشگاه است که محصول خودمان را می‌بینیم. دانش‌آموختگان وارد اینجا شدند، درس خواندند و تمام مسائل از جمله مسائل غیرمترقبه‌ای که بر کشور ما حادث شد، تحمل کردند. دانشجویان امروز با همه این ناملایمات، مشکلات و کمبودها موفق شدند تا دانش‌آموخته شوند. 

رئیس جهاد دانشگاهی خوزستان بیان کرد: آدم تا زنده است، دنبال آموزش و یادگیری است پس شاید عنوان «دانش‌آموخته» بهتر از فارغ‌التحصیل باشد. 

وی افزود: این دانشجوها امروز افتخار دانش‌آموختگی را دارند و وقتی که وارد جامعه می‌شوند، باید به دنبال چیزهایی باشند که ما نتوانستیم به آنها انتقال دهیم و آن‌ها را خوب یاد بگیرند. 

رئیس جهاد دانشگاهی خوزستان خطاب به دانش‌آموختگان و با تأکید بر مسئولیت دانش‌آموختگان، گفت: شاید از امروز مسیر خیلی از دانش‌آموختگان از همدیگر جدا شود و هر کسی مسیر خودش را در زندگی طی کند، اما یک نکته را باید در نظر داشته باشید؛ برای کشورتان مؤثر و سازنده باشید. 

شاکری‌نژاد با اشاره به آمار اشتغال دانش‌آموختگان، اظهار کرد: ضریب اشتغال این موسسه آموزش عالی، بر اساس تحقیقی که انجام داده‌ایم، ۶۷ درصد است؛ یعنی ۶۷ درصد از بچه‌هایی که اینجا دانش‌آموخته شدند، امروز در پست‌های مهم و کلیدی مشغول به کار هستند. 

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها