چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵ | ۱۵:۰۷
منبع: نمایندگی فارس
معاون وزیر میراث فرهنگی: بازاریابی و فروش از چالش‌های اصلی صنایع‌دستی است

معاون وزیر میراث فرهنگی: بازاریابی و فروش از چالش‌های اصلی صنایع‌دستی است

فارس (ایسنا) - معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، بازاریابی و فروش را از مشکلات اصلی فعالان صنایع‌دستی دانست و گفت: توسعه رویدادهای تخصصی و بهره‌گیری از ظرفیت مجموعه‌های گردشگری، از جمله هتل‌ها، می‌تواند به تقویت بازار عرضه محصولات صنایع‌دستی کمک کند.

انوشیروان محسنی‌بندپی، چهارشنبه ۲۲ مهرماه در حاشیه بازدید از سومین رویداد ملی «جلیقه ایرانی» در شیراز، با اشاره به نقش بخش خصوصی در توسعه گردشگری و صنایع‌دستی اظهار کرد: رویداد «مهر شیراز» از این جهت که محوریت آن بر عهده بخش خصوصی است و در عین حال از حمایت بخش دولتی برخوردار است، با بسیاری از رویدادهای دیگر کشور تفاوت دارد.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی برای تقویت همکاری میان بخش‌های گردشگری و صنایع‌دستی افزود: یکی از محورهای این همکاری، رفع مشکلات مربوط به بازاریابی و فروش محصولات صنایع‌دستی است؛ موضوعی که می‌توان با برگزاری رویدادهای تخصصی و استفاده از ظرفیت مجموعه‌های گردشگری، از جمله هتل‌ها، آن را دنبال کرد.

محسنی‌بندپی با تأکید بر ضرورت گسترش چنین رویدادهایی در سطح کشور بیان کرد: ظرفیت‌هایی که در استان فارس و در قالب رویداد «مهر شیراز» شکل گرفته است، می‌تواند الگویی برای برگزاری رویدادهای متنوع در مجموعه‌های گردشگری باشد تا تولیدکنندگان صنایع‌دستی نیز از فضای ایجادشده برای عرضه محصولات خود بهره‌مند شوند.

ضرورت توجه به زنجیره کامل گردشگری

معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با تأکید بر لزوم نگاه یکپارچه به صنعت گردشگری گفت: گردشگری تنها به ساخت هتل محدود نمی‌شود، بلکه زنجیره فعالیت‌های مرتبط با این صنعت، از صنایع‌دستی و دفاتر خدمات مسافرتی تا راهنمایان گردشگری، باید به‌صورت یکپارچه دیده شود.

وی همچنین با اشاره به نوآوری‌های به‌کاررفته در آثار ارائه‌شده در سومین رویداد ملی «جلیقه ایرانی»، استفاده مجدد از پارچه‌های دورریز برای تولید محصولات جدید را نمونه‌ای از خلاقیت در مسیر توسعه پایدار دانست و افزود: این رویکرد ضمن کمک به کاهش پسماند، زمینه استفاده از ظرفیت طراحی و هنر ایرانی را فراهم می‌کند.

تسهیلات حمایتی و موانع بانکی فعالان صنایع‌دستی

محسنی‌بندپی با اشاره به نقش صنایع‌دستی و گردشگری در ایجاد اشتغال، به‌ویژه برای بانوان و در حوزه مشاغل خانگی، از پیگیری تسهیلات حمایتی برای فعالان این بخش خبر داد و در عین حال، بروکراسی بانکی را یکی از موانع دسترسی متقاضیان به منابع مالی عنوان کرد.

وی در ادامه با اشاره به ظرفیت گردشگری برای افزایش سهم این بخش در اقتصاد کشور اظهار کرد: گردشگری می‌تواند نقش مؤثری در ایجاد درآمد و حفظ اشتغال داشته باشد و برای تحقق این هدف، باید ظرفیت‌های گوناگون آن از جمله صنایع‌دستی، گردشگری فرهنگی، بوم‌گردی و سایر بخش‌های مرتبط، در کنار یکدیگر تقویت شوند.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان‌ها