پنجشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۵ | ۱۳:۳۸
منبع: نمایندگی قزوین
از اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی تا دستگیری سارقان و مالخران در قزوین

از اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی تا دستگیری سارقان و مالخران در قزوین

قزوین (ایسنا) - مأموران پلیس در استان قزوین طی عملیات‌های جداگانه موفق به دستگیری سه سارق و چهار مالخر با اعتراف به ۳۰ فقره سرقت موتورسیکلت، دستگیری ۴۰ نفر در اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی در اقبالیه و توقیف نیسان حامل سوخت خارج از شبکه توزیع شدند.

سردار محمدقاسم طرهانی، فرمانده انتظامی استان قزوین اظهار کرد: در پی وقوع چند فقره سرقت موتورسیکلت در شهرستان‌های تاکستان و قزوین، شناسایی و دستگیری سارقان در دستور کار مأموران پلیس آگاهی تاکستان قرار گرفت.

وی افزود: کارآگاهان پلیس با انجام اقدامات تخصصی و رصد هوشمندانه مجرمان سابقه‌دار، سرانجام رد پای سه نفر از سارقان سابقه‌دار را در این سرقت‌ها شناسایی کردند و پس از تعقیب و مراقبت‌های شبانه‌روزی و هماهنگی با مرجع قضائی، موفق به دستگیری آن‌ها شدند.

فرمانده انتظامی استان قزوین با اشاره به کشف ۱۵ دستگاه موتورسیکلت مسروقه از مخفیگاه متهمان، بیان کرد: در جریان رسیدگی به این پرونده چهار نفر مالخر نیز شناسایی و دستگیر شدند.

طرهانی ادامه داد: متهمان در ابتدا منکر ارتکاب سرقت‌ها شدند، اما پس از مواجهه با ادله و مستندات موجود، به ۳۰ فقره سرقت موتورسیکلت در شهرستان‌های قزوین و تاکستان اعتراف کردند.

وی ضمن اشاره به تشکیل پرونده برای متهمان، خاطرنشان کرد: اقدامات پلیس جهت مقابله با سارقان و برهم ‌زنندگان نظم و امنیت عمومی ادامه دارد، شهروندان نیز در صورت مشاهده موارد مشکوک، مراتب را از طریق مرکز فوریت‌های ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

دستگیری ۴۰ نفر در اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی در اقبالیه

سردار علی‌اصغر جمالی، جانشین فرمانده انتظامی استان قزوین اظهار کرد: در پی مطالبات مردمی و در راستای برخورد با هنجارشکنان و مخلان نظم و امنیت، طرح پاکسازی نقاط آلوده و ارتقای امنیت اجتماعی در شهر اقبالیه به اجرا درآمد.

وی با اشاره به دستاوردهای این طرح، افزود: در جریان این طرح که صبح امروز ۲۳ مهر ماه با بهره‌گیری از توان و ظرفیت کلانتری‌ها و واحدهای گشت انتظامی به اجرا گذاشته شد، مأموران موفق به دستگیری ۱۶ نفر از قاچاقچیان، نگهدارندگان و خرده‌فروشان مواد مخدر شده و همچنین کشف پنج کیلوگرم انواع مواد مخدر شدند.

جمالی بیان کرد: دستگیری سه سارق و سه مالخر، کشف ۱۷ دستگاه موتورسیکلت مسروقه، شناسایی و دستگیری شش نفر از مخلان نظم و امنیت عمومی و کشف ۵۸ قبضه سلاح سرد از دیگر دستاوردهای این طرح بود.

جانشین فرمانده انتظامی استان قزوین با اشاره به نظارت بر فعالیت واحدهای صنفی گفت: در جریان بازدید از واحدهای صنفی، هشت واحد متخلف و فاقد مجوز که در زمینه‌های مختلف از جمله خدمات دیجیتال، اوراقی و ضایعات فعالیت داشتند، پلمب شدند.

جمالی در ادامه از دستگیری ۱۲ نفر معتاد متجاهر خبر داد و افزود: این افراد جهت طی مراحل بازپروری به مراکز ترک اعتیاد موضوع ماده ۱۶ معرفی شدند.

جانشین فرمانده انتظامی استان قزوین تأکید کرد: اجرای این‌گونه طرح‌ها به‌صورت مستمر و با تمام توان، با هدف برقراری امنیت پایدار در سطح استان ادامه خواهد داشت.

توقیف نیسان حامل سوخت خارج از شبکه توزیع

سرهنگ چنگیز ایدون، فرمانده انتظامی شهرستان آبیک اظهار کرد: در راستای مقابله با قاچاق فرآورده‌های نفتی، مأموران انتظامی پاسگاه ناصرآباد حین گشت‌زنی در سطح حوزه به یک دستگاه خودروی وانت‌نیسان تانکردار مشکوک شده و دستور توقف آن را صادر کردند.

وی افزود: پس از توقف خودرو و در بازرسی از آن ۱۵۰۰ لیتر گازوئیل خارج از شبکه توزیع که فاقد هرگونه مجوز حمل از شرکت ملی پخش فرآوردهای نفتی بود کشف شد.

به گزارش ایسنا، بنا بر اعلام روابط عمومی نیروی انتظامی استان قزوین، در ۲۳ مهر، فرمانده انتظامی شهرستان آبیک با اشاره به اینکه یک نفر در این خصوص دستگیر و به مراجع قضائی معرفی شد، خاطرنشان کرد: ارزش تقریبی این محموله بالغ بر یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال برآورد شده است.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها