پنجشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۵ | ۱۸:۳۶
منبع: نمایندگی قزوین
معاون رئیس‌جمهور: توزیع برابر پول به معنای محرومیت‌زدایی نیست/ مدیران از داشته‌ها بگویند

معاون رئیس‌جمهور: توزیع برابر پول به معنای محرومیت‌زدایی نیست/ مدیران از داشته‌ها بگویند

قزوین (ایسنا) - معاون رئیس‌جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور با تأکید بر اینکه توزیع مساوی اعتبارات میان همه مناطق، محرومیت‌زدایی نیست، گفت: باید در مناطقی که دچار فقر و عقب‌ماندگی هستند، سرمایه‌گذاری کنیم تا به میانگین کشوری برسند.

عبدالکریم حسین‌زاده در جلسه بررسی مشکلات روستایی استان قزوین که امروز ۲۳ مهر ماه در سالن شهید سلیمانی استانداری برگزار شد، اظهار کرد: در معاونت توسعه روستایی، تمام دهستان‌های کشور را در ۱۱ بُعد و ۱۰۳ شاخص با یکدیگر مقایسه کرده‌ایم و می‌دانیم کدام بخش، کدام رتبه را در کدام شاخص دارد، اگر قرار باشد پول و اعتبار را به‌صورت برابر توزیع کنیم، محرومیت‌زدایی نکرده‌ایم، بلکه باید در مناطقی که محرومیت و عقب‌ماندگی داشته و دچار فقر هستند، سرمایه‌گذاری کنیم تا به میانگین کشوری برسند.

وی ضمن اشاره به اینکه ماهیت شکل‌گیری انقلاب اسلامی بر مبنای عدالت است، افزود: در استان قزوین اقدامات خوبی در حوزه روستایی انجام شده است، چند شاخص زیرساختی از جمله آب شرب، راه‌های روستایی، آبخیزداری، قنوات و مدارس سنگی در معاونت توسعه روستایی برای ما حائز اهمیت است، تلاش می‌کنیم در این حوزه‌ها فعالیت‌های بیشتری به نفع روستائیان انجام دهیم.

معاون رئیس‌جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور با اشاره به مسئله تنش آبی، عنوان کرد: تنش آبی یکی از مسائل استراتژیک و حساس استان‌های ماست و باید حل شود، در حوزه مدارس سنگی نیز با سازمان نوسازی مدارس در تفاهم‌نامه‌ای یک کار مشترک سه‌جانبه انجام داده‌ایم و اعتباراتمان را برای حذف مدارس سنگی روستایی کشور در ماه‌های آتی قرار می‌دهیم.

وی بیان کرد: در حوزه آبخیزداری نیز امسال سرمایه‌گذاری خوبی کرده‌ایم تا با مشکلات کمبود آب در حوزه کشاورزی روبه‌رو نشویم و احیا یا زنده‌سازی قنوات را در دستور کار داریم.

حسین‌زاده با تأکید بر لزوم خروج از کارهای صرفاً حمایتی و ورود به حوزه توانمندسازی روستائیان، اظهار کرد: باید از کار صرفاً حمایتی بیرون بیاییم و وارد حوزه توانمندسازی شویم، اینکه رابطه جامعه و خودمان را به گونه‌ای تنظیم کنیم که نگاهمان فقط حمایتی باشد، کافی نیست، باید در مسیر توانمندسازی اقتصاد و اشتغال پایدار در روستاها، جامعه عشایری و مناطق کم‌برخوردار حرکت کنیم.

وی خاطرنشان کرد: برای این امر تأمین اعتبار کرده‌ایم و خوشبختانه صندوق توسعه ملی با تعدادی از بانک‌ها تفاهم‌نامه امضا کرده تا وارد این فاز شویم، ما می‌خواهیم وارد زنجیره‌ها شویم؛ اصلاً نباید به حوزه اشتغال فردی و خرد وارد شویم، بلکه باید مسیری را طراحی کنیم تا در هر استان بر اساس ظرفیت درون آن استان سرمایه‌گذاری کنیم و بر اساس زنجیره‌های فعالیت‌های استانی بتوانیم ثروت و پول خلق کنیم.

این مسئول حوزه گردشگری را یکی از زنجیره‌های مهم در استان قزوین دانست و تأکید کرد: حوزه گردشگری باید به‌صورت کاملاً جدی در استان قزوین دنبال شود، چرا که ما موظفیم در هر استان بر اساس سرمایه‌های آن استان سرمایه‌گذاری کنیم.

مدیران از داشته‌ها حرف بزنند

حسین‌زاده تصریح کرد: متأسفانه مدیران ما تنها از نداشته‌ها صحبت می‌کنند، بیایید بازی را عوض کنیم، یعنی از داشته‌ها حرف بزنیم و روی آن‌ها سرمایه‌گذاری ‌کنیم، این راه حل مشکلات است، تا زمانی که مدیران ما فقط به جذب اعتبارات دولتی بیندیشند، از خلق ثروت و خلق ارزش غافل می‌مانند، ما باید فکر کنیم چگونه ثروت‌افزایی کنیم، برای مثال همین پروژه سد طالقان باید نسخه واحد برای همه مدیران باشد که در استان قزوین بدون اعتبارات دولتی ظرفیتی برای انتقال آب ایجاد کردید.

معاون رئیس‌جمهور اظهار کرد: لازم است استعدادهای موجود در روستاها شناسایی شوند، برای مثال استعدادهای درسی و ورزشی روستاها را شناسایی کرده و روی آن‌ها سرمایه‌گذاری کنید تا برای کشور افتخارآفرینی کنند.

حسین‌زاده با اشاره به همراهی دولت و مردم عنوان کرد: از ابتدای جنگ ۱۲ روزه تا این لحظه، دولت با همه وجود در هر زمان و مکانی کنار مردم ایستاده است و مردم نیز مجاهدانه پای کشور و دولت ایستاده‌اند، ما موظفیم در همه زمینه‌ها با همه وجودمان کنار مردم باشیم و آنچه در توان داریم در راه خدمت‌گذاری خالصانه و صادقانه برای توسعه ایران به کار گیریم.

معاون رئیس‌جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور در پایان یادآور شد: استان قزوین استانی چندفرهنگی است و همه فرهنگ‌ها و اقوام در این استان وجود دارند، قزوین می‌تواند نماد همبستگی ملی در سطح کشور باشد، این همبستگی را تقویت کرده و از دو یا چندقطبی شدن فاصله بگیرید.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها