سه‌شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ | ۰۹:۲۸
پیش‌بینی تولید ۳۵ هزار تن لوبیا و ماش در خوزستان

پیش‌بینی تولید ۳۵ هزار تن لوبیا و ماش در خوزستان

خوزستان (ایسنا) - مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی خوزستان از کشت حبوبات شامل لوبیا و ماش در مزارع استان و پیش‌بینی تولید حدود ۳۵ هزار تن محصول خبر داد.

کورش نوروزی در گفت و گو با ایسنا با با اشاره به اهمیت توسعه کشت حبوبات در استان، اظهار کرد: لوبیا و ماش از جمله محصولات زراعی با نیاز آبی نسبتا کمتر در مقایسه با بسیاری از محصولات زراعی پرآب‌بر هستند و توسعه کشت این محصولات، با رعایت اصول فنی و مدیریت صحیح آبیاری، می‌تواند در استفاده بهینه از منابع آب و سازگاری بیشتر الگوی کشت با شرایط کم‌آبی مؤثر باشد.

او بیان کرد: کشت حبوبات به‌ویژه لوبیا و ماش علاوه بر کمک به تنوع‌بخشی به تولیدات کشاورزی، نقش مؤثری در تأمین نیاز بازار به محصولات غذایی و بهبود درآمد کشاورزان دارد.

مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی خوزستان با بیان این که سطح زیر کشت حبوبات در استان شامل لوبیا و ماش، حدود ۱۸ هزار و ۶۰۰ هکتار است، افزود: تاکنون حدود ۶ هزار و ۹۰۰ هکتار آن برداشت شده است و پیش‌بینی می‌شود در مجموع حدود ۳۵ هزار تن محصول از مزارع استان تولید شود.
‌
او همچنین بر ضرورت رعایت توصیه‌های فنی و اصول به‌زراعی در مراحل کاشت، داشت و برداشت تأکید کرد.

نوروزی در ادامه بیان کرد: مدیریت مناسب آبیاری و استفاده از روش‌های بهینه تولید می‌تواند در افزایش عملکرد، ارتقای کیفیت محصول و بهره‌وری مصرف آب در مزارع مؤثر باشد.
‌
انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها