پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ | ۱۴:۵۲
منبع: نمایندگی چهارمحال و بختیاری
طرح روستاپ با هدف توانمندسازی روستائیان در شهرستان‌های کوهرنگ و لردگان اجرا خواهد شد

طرح روستاپ با هدف توانمندسازی روستائیان در شهرستان‌های کوهرنگ و لردگان اجرا خواهد شد

چهارمحال و بختیاری (ایسنا) - مسئول قرارگاه جهادی امام رضا(ع) در چهارمحال و بختیاری با اشاره به راه‌اندازی طرح روستاپ با هدف توانمندسازی روستائیان در قرارگاه امام رضا(ع)، گفت: این طرح با هدف پوشش ۴۷ شهرستان کشور طراحی شده که شهرستان‌های کوهرنگ و لردگان در استان نیز از جمله این مناطق هستند، این شهرستان‌ها با توجه به ضرایب محرومیت و وسعت آن‌ها انتخاب شده‌اند.

مجید حیدری امروز پنجشنبه ۳۰ مهرماه در نشست با اصحاب رسانه در چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: قرارگاه جهادی امام رضا(ع) فعالیت خود را در استان از سال ۱۳۹۵ آغاز کرد و در عرصه‌های مختلفی از جمله ساخت مسکن در مناطقی مانند بازفت در شهرستان کوهرنگ، تأمین جهیزیه، تهیه لوازم‌التحریر و توزیع بسته‌های مواد غذایی فعالیت داشته است.

مسئول قرارگاه جهادی امام رضا(ع) در چهارمحال و بختیاری بیان کرد: قرارگاه امام رضا(ع) ظرفیت‌هایی برای فعالان اجتماعی ایجاد کرده است تا بتوانند در عرصه‌های مختلف فعالیت کنند.

وی با اشاره به شکل‌گیری جشنواره جایزه امیر، توضیح داد: امیرمحمد اژدری از فعالان اجتماعی قرارگاه امام رضا(ع) در تهران در حادثه‌ای به شهادت رسید و پس از شهادت وی، جشنواره‌ای با عنوان جایزه امیر شکل گرفت.

حیدری با اشاره به برگزاری پنجمین دوره ملی جایزه امیر، گفت: چهارمحال و بختیاری در دوره‌های گذشته موفق به کسب رتبه در این جایزه ملی شده است، در سال‌جاری نیز از گروه‌های جهادی، سازمان‌های مردم‌نهاد و خیرین فعال در عرصه‌های فرهنگی، آسیب‌های اجتماعی و رسانه دعوت می‌شود در این رویداد شرکت کنند و ثبت‌نام نیز در حال انجام است.

وی افزود: پنجمین دوره ملی جشنواره امیر با محورهای سلامت جامعه، آسیب‌های اجتماعی، مشارکت اجتماعی و نوآوری برگزار می‌شود و بخشی ویژه با عنوان ایران نیز در نظر گرفته شده است.

مسئول قرارگاه جهادی امام رضا(ع) در چهارمحال و بختیاری با اشاره به حمایت‌های اشتغال‌زایی بنیاد علوی با همکاری قرارگاه امام رضا(ع) برای ایجاد اشتغال در مناطق کم‌برخوردار استان، بیان کرد: در برخی مناطق استان تسهیلات اشتغال‌زایی ارائه شده که در نهایت به ایجاد شغل برای افراد منجر شده است.

وی ادامه داد: در طرح روستاپ، اقشار آسیب‌پذیر با اولویت بانوان مورد توجه قرار دارند این طرح با هدف حمایت از کارآفرینی و برگزاری دوره‌های اشتغالزایی اجرا می‌شود و با کمک مدرسه عالی کسب‌وکار و دانشگاه آزاد، نیازهای آموزشی و دوره‌هایی که می‌توانند به اشتغال و ایجاد درآمد برای خانواده‌ها منجر شوند، شناسایی خواهد شد.

حیدری افزود: تفاهم‌نامه‌ای میان دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد و اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری منعقد شده است تا این دوره‌ها برگزار و در پایان، گواهی مربوطه صادر شود، همچنین از افرادی که در حوزه کارآفرینی تجربه دارند، دعوت می‌شود برای همکاری در این زمینه مشارکت کنند.

مسئول قرارگاه جهادی امام رضا(ع) در چهارمحال و بختیاری با اشاره به برنامه‌های این قرارگاه در حوزه فرش، گفت: طرحی در این زمینه در دست اجرا است که بر اساس آن، روستاهایی در استان انتخاب می‌شوند و مواد اولیه بافت فرش در اختیار یک خانواده قرار می‌گیرد تا پس از بافت، قرارگاه زنجیره فروش محصول را برای آن خانواده فراهم کند.

وی با اشاره به طراحی یک نرم‌افزار فروش در سطح چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: زیرساخت‌های این پلتفرم در حال تکمیل است و فعالیت آن با فروش فرش آغاز خواهد شد، در گام بعدی نیز حمایت از محصولات ارگانیک پر تقاضا در دستور کار قرار دارد تا با حذف واسطه‌ها، این محصولات مستقیماً به فروش برسند.

مسئول قرارگاه جهادی امام رضا(ع) در چهارمحال و بختیاری تأکید کرد: ساختار این قرارگاه در استان و کشور کاملاً مردمی است و هیچ نهادی بودجه‌ای به آن اختصاص نمی‌دهد.

وی با اشاره به یکی دیگر از ظرفیت‌های قرارگاه با عنوان سایه، گفت: این سامانه با هدف اتصال خیرین به نیازمندان در حوزه‌های مختلف فعالیت می‌کند، به‌گونه‌ای که افراد نیازهای خود را در سامانه ثبت می‌کنند و خیرین متناسب با نیازهای ثبت‌شده به آن‌ها متصل می‌شوند.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان‌ها