پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ | ۱۵:۰۳
بازدید وزیر علوم از شرکت‌های فناور پارک علم و فناوری استان کرمان

بازدید وزیر علوم از شرکت‌های فناور پارک علم و فناوری استان کرمان

کرمان (ایسنا) - در جریان بازدید وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و هیئت همراه از پارک علم و فناوری استان کرمان، ۳۰ شرکت فناور مستقر در پارک از سراسر استان، محصولات و خدمات خود را معرفی کردند و به بیان مسائل، مشکلات و مطالبات خود پرداختند.

دکتر حسین سیمایی‌صراف پنجشنبه ۳۰ مهرماه همراه معاون مالی، اداری و مدیریت منابع وزارت علوم، نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی، رئیس دانشگاه شهید باهنر کرمان و جمعی از مسئولان و همراهان، از پارک علم و فناوری استان کرمان بازدید کرد.

در این بازدید، ۳۰ شرکت فناور استان دستاوردها، محصولات و خدمات خود را در معرض بازدید قرار دادند.

به گزارش ایسنا، وزیر علوم و سایر مسئولان ضمن آشنایی با ظرفیت‌ها و توانمندی‌های این شرکت‌ها، در جریان مسائل و چالش‌های پیش روی آن‌ها قرار گرفتند و مطالبات فعالان زیست‌بوم فناوری استان را شنیدند.

این بازدید فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های فناورانه استان کرمان و طرح مستقیم مسائل و نیازهای شرکت‌های فناور با مسئولان وزارت علوم فراهم کرد.

درخواست حمایت وزارت علوم برای تأمین فضای استقرار شرکت‌های فناور

رئیس پارک علم و فناوری استان کرمان در این بازدید اظهار کرد: با وجود اینکه استان کرمان از نظر تعداد واحدهای فناور در میان پنج پارک استانی کشور قرار دارد، در حال حاضر حتی یک متر فضای استقرار خارج از محدوده دانشگاه‌ها برای پاسخ‌گویی به نیاز این شرکت‌ها در اختیار نداریم.

محمدجواد رستمی با اشاره به ثبت ۳۵۰ واحد فناور عضو پارک استان در سامانه «هس»، بر ضرورت تأمین زیرساخت‌های لازم برای استقرار و فعالیت این واحدها تأکید کرد و از وزیر علوم خواست برای حل این مسئله حمایت لازم را انجام دهد.

رئیس پارک علم و فناوری استان کرمان همچنین با اشاره به محدودیت بودجه پارک، خواستار تقویت منابع مالی و تخصیص اعتبارات متناسب با ظرفیت‌ها و نیازهای توسعه‌ای پارک شد.

بازدید وزیر علوم از شرکت‌های فناور پارک علم و فناوری استان کرمان

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها