یکشنبه ۳ آبان ۱۴۰۵ | ۱۱:۱۴
آغاز اجرای طرح شیوع‌شناسی اعتیاد در بیش از ۱۷ واحد صنعتی کرمان

مدیرکل کار استان خبر داد

آغاز اجرای طرح شیوع‌شناسی اعتیاد در بیش از ۱۷ واحد صنعتی کرمان

کرمان (ایسنا) - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان از اجرای طرح شیوع‌شناسی اعتیاد در بیش از ۱۷ واحد صنعتی استان با هدف شناسایی علمی وضعیت موجود، ارتقاء سلامت اجتماعی کارگران و توسعه برنامه‌های پیشگیرانه در محیط‌های کار خبر داد.

علیرضا ابراهیمی یکشنبه سوم آبان در این رابطه اظهار کرد: جامعه کارگری یکی از سرمایه‌های ارزشمند کشور است و توجه به سلامت اجتماعی کارگران، در افزایش بهره‌وری، کاهش آسیب‌های اجتماعی و تقویت پایداری محیط‌های کار نقش مؤثری دارد.

وی با تأکید بر ضرورت استفاده از رویکردهای علمی و تخصصی در مواجهه با آسیب‌های اجتماعی، بیان کرد: نتایج این طرح می‌تواند به شناسایی نیازهای واقعی جامعه کارگری، تدوین برنامه‌های آموزشی و مشاوره‌ای متناسب با شرایط هر واحد صنعتی و تقویت اقدامات پیشگیرانه کمک کند.

ابراهیمی با تأکید بر همکاری دستگاه‌های اجرایی، کارفرمایان و تشکل‌های کارگری، بیان کرد: مقابله مؤثر با اعتیاد نیازمند مشارکت جمعی، آموزش مستمر و دسترسی مناسب به خدمات مشاوره‌ای و حمایتی است و در این مسیر حفظ کرامت انسانی، رعایت محرمانگی اطلاعات و پرهیز از نگاه‌های انگ‌زننده از اصول مهم است.

مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان کرمان در پایان تأکید کرد: این اداره با بهره‌گیری از ظرفیت واحدهای صنعتی و همکاری نهادهای تخصصی، توسعه برنامه‌های پیشگیرانه و ارتقاء سلامت اجتماعی جامعه کارگری را با جدیت دنبال می‌کند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها