دوشنبه ۴ آبان ۱۴۰۵ | ۱۰:۵۵
زمان مناسبی برای استیضاح شهردار تهران نیست/ رونمایی از بسته تشویقی مسکن؛ بزودی

سخنگوی شهرداری تهران مطرح کرد

زمان مناسبی برای استیضاح شهردار تهران نیست/ رونمایی از بسته تشویقی مسکن؛ بزودی

سخنگوی شهرداری تهران در واکنش به مطرح شدن مساله استیضاح شهردار تهران، گفت: عملکرد شهرداری تهران به خصوص در طول یک سال گذشته نشان می‌دهد زمان مناسبی برای طرح این موضوعات نیست.

به گزارش ایسنا، عبدالمطهر محمدخانی در نشست خبری امروز (دوشنبه) با اصحاب رسانه با رد ادعای حذف میادین برای ایجاد مسیر اتوبوس‌های سه کابین، گفت: بیان شد که پول اتوبوس‌ها از بانک مرکزی با چند برابر قیمت خریداری شده است که این ادعاها غلط است. ما ناگزیر شدیم از کسی که این ادعاها را مطرح کرد شکایت کنیم. بهتر است حداقل این تک خبرهای مثبت و امیدوارانه را آلوده نکنیم. دو سال پیش هم اعلام کردند اتوبوس‌های برقی از سوخت استفاده می‌کنند و دودزا هستند؛ اما بعدا مشخص شد این اتوبوس‌ها برقی است. رو سیاهی این دروغ‌ها برای کسانی است که ذهنیت منفی ایجاد می‌کنند.

وی ادامه داد: باوجود تحریم‌ها و محاصره ظالمانه دشمن اتوبوس‌های سه کابین ۲۶ متری در راه تهران هستند و تعدادی اتوبوس‌ تک کابین و دو کابین نیز وارد کشور شدند. در دو ماه اخیر و در سخت ترین شرایط تاریخ انقلاب، دو برابر دوره گذشته اتوبوس وارد کردیم. دو برابر دوره مدیریت پنجم شهری اتوبوس وارد کردیم و این‌ رکوردی است که برای مردم امید ایجاد می‌کند. اتوبوس‌های باکیفیت دو کابین پرسرعت ما باعث رضایتمندی مردم شده است. بهتر است در این شرایط خاص به روان و آرامش مردم رحم کنیم.

محمدخانی با اشاره به انتقاد یکی از اعضای شورای شهر تهران از عملکرد شهرداری در حوزه بوستان چیتگر، گفت: تکرار یک ادعای غلط برای آن ادعا وجاهت ایجاد نمی‌کند. با تعدادی از مسئولان ذی‌ربط این حوزه به چیتگر رفتیم و جلسه‌ای سه ساعته داشتیم و در این جلسه اساتید حوزه محیط زیست همه صحبت کردند و دلایل متعددی در خصوص علت آفت زده شدن و خشک شدن درختان مطرح شد. جمع بندی صورت گرفت و مشخصا اقدامات انجام شده در دهه ۸۰، اقدامات این دوره شهرداری و عوامل زیست محیطی بررسی شد. البته اینکه بخواهیم این وضعیت را منتسب به این دوره کنیم، کمکی نمی‌کند و باید به دنبال حل مشکل باشیم.

وی همچنین تصریح کرد: در این سال‌ها ده‌ها هزار نهال در این بوستان‌ها کاشته شده است. رکورد بازچرخانی آب و آبرسانی به این بوستان‌ها را در اختیار داریم و مجموعه اقداماتی که انجام شده مشخص و مستند است و می‌توان درمورد آن نظر داد.

سخنگوی شهرداری تهران با اشاره به مطرح شدن احتمال استیضاح شهردار تهران در شورای شهر، گفت: به هر حال برخی اعضای شورا در خصوص شهردار تهران گزینه دیگری داشتند و هنوز نتوانستند خودشان را با شرایط امروز وفق دهند و هنوز می‌خواهند تصمیم دیگری بگیرند؛ اما رویکرد و عملکرد شهرداری تهران به خصوص در طول یک سال گذشته نشان می‌دهد زمان بندی مناسبی برای طرح این موضوعات نیست. زمان مناسبی برای طرح این موضوعات انتخاب نشده است. البته تلقی من از اکثریت شورای شهر این مساله نیست چرا که اکثریت شورا راهنما و کمک کننده خوب ما در مدیریت شهری هستند و مجموعه اقداماتشان سازنده است. این موضوع را نمی‌توان به همه اعضای شورا تعمیم داد.

وی با اشاره به بسته جدید مسکن شهرداری تهران اظهار کرد: در این بسته که به‌زودی رونمایی می‌شود، مجموعه‌ای از اقدامات و مشوق‌ها برای ترغیب شهروندان به بازسازی خانه‌های خود پیش‌بینی شده است. همچنین تلاش‌هایی برای اصلاح قوانین در این زمینه صورت گرفته است.

سخنگوی شهرداری تهران ادامه داد: هماهنگی‌هایی میان کمیسیون ماده پنج و وزارت راه و شهرسازی انجام شده تا محدودیت‌هایی که طی دهه‌های اخیر ایجاد شده و رویکردهایی که به رکود صنعت ساختمان منجر شده است، برطرف شود و مردم و سرمایه‌گذاران بتوانند متناسب با خواست و تمایل خود، خانه‌هایشان را بازسازی کنند.

وی در پاسخ به سوالی درباره طرح «تورم صفر» نیز عنوان کرد: قرار است مرغ، رب و پنیر تا پایان ماه به اقلام این طرح اضافه شود. در حال حاضر، ۱۲ قلم کالا از دو روش حضوری و غیرحضوری، از طریق سامانه شهرزاد و کارت بانکی سرپرست خانوار، ارائه می‌شود.

سخنگوی شهرداری تهران با اشاره به نتایج نظرسنجی‌های انجام‌ شده درباره این طرح گفت: دو نظرسنجی از شهروندان تهرانی و همچنین خریداران و استفاده‌کنندگان از طرح انجام شده که نتایج هر دو، حاکی از رضایت بالای مردم است؛ به‌ طوریکه میزان رضایت خریداران از این طرح بیش از ۹۰ درصد گزارش شده است.

وی در پایان با اشاره به برخی مطالبات شهروندان افزود: افزایش تعداد و دسترس‌پذیری مراکز عرضه و اضافه شدن اقلام بیشتر به طرح، از جمله درخواست‌های شهروندان است که برای تحقق آن‌ها نیز اقدام خواهد شد.

ادامه دارد...

# اجتماعی

آخرین اخبار اجتماعی