چهارشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۵ | ۱۳:۱۹
منبع: نمایندگی خراسان رضوی
قائم‌مقام مدیرکل فرهنگ‌وارشاد اسلامی خراسان‌رضوی: مطالبات هنرمندان باید شنیده وپیگیری شود

قائم‌مقام مدیرکل فرهنگ‌وارشاد اسلامی خراسان‌رضوی: مطالبات هنرمندان باید شنیده وپیگیری شود

خراسان رضوی (ایسنا) - قائم‌مقام مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی، با تأکید بر ضرورت توجه به اصحاب فرهنگ و هنر بیان کرد: روسای فرهنگ و ارشاد اسلامی باید با نگاهی دلسوزانه و حمایتی، ارتباط مستمر با هنرمندان و فعالان فرهنگی داشته باشند و حتی در مواردی که امکان حل همه مشکلات وجود ندارد، با شنیدن مطالبات و پیگیری مسائل آنان، زمینه حمایت و همراهی را فراهم کنند.

یوسف امینی،‌ چهارشنبه ۱۳ آبان در سفر به شهرستان جغتای، ساماندهی و تقویت انجمن‌ها و تشکل‌های فرهنگی و هنری را از دیگر ضرورت‌های فعالیت در شهرستان‌ها برشمرد و خاطرنشان کرد: فعال‌سازی انجمن‌ها، حمایت از مؤسسات فرهنگی و هنری، کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد و سایر مجموعه‌های دارای مجوز، می‌تواند ظرفیت قابل توجهی برای توسعه فعالیت‌های فرهنگی و هنری در شهرستان ایجاد کند.

قائم‌مقام مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی همچنین با اشاره به جایگاه شورای فرهنگ عمومی تصریح کرد: نمایندگی فرهنگ و ارشاد اسلامی به‌ عنوان دبیرخانه این شورا، نقش مهمی در شناسایی مسائل فرهنگی، ارائه راهکارهای کاربردی و پیگیری مصوبات دارد و انتظار می‌رود با بهره‌گیری از ظرفیت امام جمعه، فرماندار، دستگاه‌های اجرایی، نخبگان و صاحب‌نظران، زمینه پویایی و اثربخشی بیشتر این شورا فراهم شود.

وی بر ضرورت توجه به تکمیل مجتمع فرهنگی و هنری شهرستان به ‌عنوان یکی از زیرساخت‌های مهم مورد نیاز جامعه فرهنگی و هنری تأکید کرد.

تأکید بر تقویت زیرساخت‌های فرهنگی و نشاط اجتماعی در جغتای

حسن ابارشی، افزود: موضوع فرهنگ تنها وظیفه اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نیست و همه دستگاه‌های اجرایی و اداری باید در این زمینه احساس مسئولیت داشته باشند. هر دستگاهی در حوزه فعالیت خود می‌تواند برای تقویت فرهنگ عمومی و بهبود شرایط اجتماعی نقش داشته باشد.

فرماندار جغتای همچنین با اشاره به ارتباط مسائل فرهنگی با مشکلات اجتماعی تصریح کرد: بسیاری از مسائل و آسیب‌های اجتماعی و خانوادگی ریشه در موضوعات فرهنگی دارد و به همین دلیل باید برای پیشگیری و کاهش این آسیب‌ها، نگاه جدی‌تری به مسائل فرهنگی داشته باشیم.

وی ادامه داد: لازم است از ظرفیت همه دستگاه‌های اجرایی، نهادهای فرهنگی، تشکل‌ها، انجمن‌ها و فعالان اجتماعی برای ارتقای فرهنگ عمومی شهرستان استفاده شود و برنامه‌ریزی در این حوزه با هماهنگی و انسجام بیشتری دنبال شود.

فرماندار جغتای همچنین نشاط اجتماعی را یکی از نیازهای مهم جامعه دانست و گفت: نشاط اجتماعی تنها به برگزاری جشن و برنامه‌های تفریحی محدود نمی‌شود. ایجاد امید در میان مردم، تقویت ارتباطات اجتماعی، توجه به ظرفیت‌های فرهنگی و بومی و فراهم کردن زمینه حضور و مشارکت مردم نیز بخشی از موضوع نشاط اجتماعی است.

وی تأکید کرد: برنامه‌ریزی برای افزایش نشاط اجتماعی باید به‌ صورت جدی در دستور کار مجموعه‌های فرهنگی شهرستان قرار گیرد و از ظرفیت مردم، جوانان، هنرمندان و گروه‌های اجتماعی در این زمینه استفاده شود.

ابارشی در ادامه به وضعیت مجتمع فرهنگی و هنری شهرستان اشاره کرد و گفت: تکمیل و بهره‌برداری از این مجموعه یکی از مطالبات مهم جامعه فرهنگی و هنری جغتای است. این پروژه سال‌هاست آغاز شده و انتظار می‌رود با پیگیری‌های انجام ‌شده، همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و دیگر دستگاه‌های مرتبط، روند تکمیل آن با جدیت بیشتری دنبال شود.

وی افزود: بهره‌برداری از مجتمع فرهنگی و هنری می‌تواند فضای مناسب‌تری را در اختیار هنرمندان، فعالان فرهنگی و جوانان شهرستان قرار دهد و زمینه گسترش برنامه‌ها و فعالیت‌های فرهنگی و هنری را فراهم کند.

فرماندار جغتای با تبریک انتصاب مهدی اسلامجو به‌عنوان مسئول جدید نمایندگی فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان گفت: بومی بودن و شناخت ظرفیت‌ها و مسائل منطقه، فرصت خوبی برای پیگیری بهتر امور فرهنگی شهرستان است.

ابارشی بیان کرد: امیدواریم با تقویت ساختار نمایندگی فرهنگ و ارشاد اسلامی و استفاده از همه ظرفیت‌های موجود، شاهد گسترش فعالیت‌های فرهنگی، افزایش نشاط اجتماعی و کاهش آسیب‌های اجتماعی در شهرستان جغتای باشیم.

در پایان این مراسم، ضمن تقدیر از خدمات مجید نقابی، مهدی اسلامجو به‌عنوان مسئول جدید نمایندگی فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان جغتای معرفی شد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها