شنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۵ | ۱۲:۳۲
منبع: نمایندگی اردبیل
بازدید وزیر صمت از نخستین کارخانه خصوصی تولید سرم کشور در اردبیل

بازدید وزیر صمت از نخستین کارخانه خصوصی تولید سرم کشور در اردبیل

اردبیل (ایسنا) - نخستین کارخانه خصوصی تولید سرم کشور در اردبیل علاوه بر تامین بخشی از سرم انسانی مورد نیاز نظام درمانی کشور، محصولات خود را به کشورهای همسایه نیز صادر می‌کند.

سیدمحمد اتابک وزیر صنعت، معدن و تجارت در سفر به استان اردبیل ۱۶ آبان با همراهی مسعود امامی یگانه استاندار اردبیل، نایب‌ رئیس مجلس، نمایندگان مجلس و جمعی از مسؤولان از کارخانه گروه داروسازی آرتافارما در شهرک صنعتی شماره ۲ اردبیل به‌عنوان نخستین کارخانه خصوصی تولید سرم‌های انسانی کشور بازدید کرد.

این واحد تولیدی علاوه بر تامین بخشی از سرم انسانی مورد نیاز نظام درمانی کشور، محصولات خود را به کشورهای همسایه نیز صادر می‌کند.

فاز توسعه این مجموعه با سرمایه‌گذاری ۱۵هزار میلیارد تومانی اجرا می‌شود و زمینه اشتغال یک‌هزار و ۵۰۰ نفر را فراهم خواهد کرد و شامل احداث ۴ کارخانه با ۶ خط تولید دارو است.

با بهره‌برداری از فاز توسعه آرتافارما، بیش از ۸۰۰ قلم داروی مورد نیاز کشور تولید خواهد شد که می‌تواند به کاهش وابستگی به واردات دارو کمک کند.

آغاز بهره‌برداری از کارخانه ریخته‌گری دقیق آرتا با ایجاد ۵۰۰ فرصت شغلی جدید

با حضور سیدمحمد اتابک وزیر صنعت، معدن و تجارت، مسعود امامی یگانه استاندار اردبیل، نایب‌ رئیس و نمایندگان مجلس و جمعی از مسؤولان، کارخانه ریخته‌گری دقیق آرتا در صنعت فولاد و به‌عنوان نخستین مجموعه ترکیب در این حوزه به بهره‌برداری رسید.

این واحد تولیدی با ظرفیت سالانه ۳۲۰هزار تن فولاد، شامل ۶ کوره ۲۵ تنی و ۳ خط ریخته‌گری مداوم با سرمایه‌گذاری بیش از ۵هزار میلیارد تومان به بهره‌برداری رسید و برای ۵۰۰ نفر اشتغال ایجاد کرد.

فاز توسعه این کارخانه نیز با سرمایه‌گذاری ۴هزار میلیارد تومانی و پیش‌بینی اشتغال ۷۰۰ نفر، به‌زودی اجرا خواهد شد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها